ZBOG POKAZIVANJA GOLIH TELA NA JAVNOM MESTU DOBILI DOŽIVOTNU ZABRANU ZA SLEDEĆE: Ovo su NOVI DETALJI
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

pogledajte

ZBOG POKAZIVANJA GOLIH TELA NA JAVNOM MESTU DOBILI DOŽIVOTNU ZABRANU ZA SLEDEĆE: Ovo su NOVI DETALJI

Par već duže vremena skreće pažnju svojim ponašanjem

Objavljeno: 12:12h

Kanje Vest (46) i njegova supruga Bjanka Čensori (28) dobili su doživotnu zabranu vožnje brodom u Veneciji, a nakon što je reper nedavno pokazao golu zadnjicu.

Intrigantne fotografije nastale vožnjom iz Italije obišle su svet, a čamac im je iznajmila firma Venezia Turismo Motoscafi, koja je jasno rekla kako par više nije dobrodošao na njihov brod. Kako tvrde iz ove kompanije, oni nisu znali da se incident dogodio sve dok nisu videli fotografije koje su se proširile društvenim mrežama i u medijima.

- Vozač je morao da pazi na promet i nije video tu situaciju. Da ih je video, odmah bi ih iskrcao i prijavio prekršitelje nadležnima - izjavili su. Za incident su okrivili i treću osobu koja je bila na brodu s Kanjeom i Bjankom, a koja je prema njihovim tvrdnjama zaklanjala pogled prema tom delu broda.

Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Čensori dobili su doživotnu zabranu vožnje brodom u Veneciji, a nakon što je reper nedavno pokazao golu zadnjicu.
Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Čensori dobili su doživotnu zabranu vožnje brodom u Veneciji, a nakon što je reper nedavno pokazao golu zadnjicu. foto: Stoianov-headtotoe / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, pre nekoliko dana Kanje je uživao u vožnji sa suprugom i nepoznatom prijateljicom. U jednom trenutku pokazao je golu zadnjicu, dok je Bjanka klečala ispred njega. Nije poznato da li je ovu situaciju napravio namerno ili slučajno, ali su u Italiji svakako već neko vreme zapaženi, te provokativnim oblačenjem izazivaju negativne komentare. Vest je većinom obučen u crno od glave do pete, dok njegova supruga u javnost izlazi gotovo pa gola. Međutim, incident sa golom zadnjicom koju je video svet, mu neće skoro zaboraviti.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.