SVI MOMCI STANIJE DOBROJEVIĆ NA JEDNOM MESTU: Starleta ima ZANIMLJIV spisak, od manekena do fudbalera...
Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic

mašala!

SVI MOMCI STANIJE DOBROJEVIĆ NA JEDNOM MESTU: Starleta ima ZANIMLJIV spisak, od manekena do fudbalera...

Ovaj "spisak" je izazvao veliku pažnju javnosti

Objavljeno: 10:41h

Stanija Dobrojević planira svadbu sa svojim verenikom Asminom Durdžićem, dok učesnica "Zadruge 7 elita", Anela Ahmić tvrdi da je on njen suprug i da ju je prevario sa starletom.

Ipak, Stanija brani svog izabranika i ističe da je šokirana Anelinim lažima, te da njen dečko nije nikada bio u braku, iako postoje i fotografije sa verskog venčanja.

- Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste dajte mi jedan dokaz, papir bilo sta i javno ću ga ostaviti! - rekla nam je ona.

Stanija tvrdi da nije rasturačica brakova
Stanija tvrdi da nije rasturačica brakovafoto: Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic

Dobrojevićeva je poznata po svom burnom ljubavnom životu. Pa je tako pre Asmina bila u emotivnoj vezi sa manekenom Markom Markovićem, koji je bio poslednji za kojeg je javnost znala da je sa njom.

Ipak, Marko nije jedini maneken na njenoj ljubavnoj listi, a pored manekena, Stanija je volela i sportiste.

U jednom trenutku 2012. mediji su pisali da su Stanija i Adem Ljaljić bili u vezi mesec dana. Viđeni su na crnogorskom primorju, ali romansa je bila, izgleda, kratka. Starleta je za Ljajića imala samo reči hvale.

Stanija i Marko su zajedno bili i u rijalitiju
Stanija i Marko su zajedno bili i u rijalitijufoto: Printscreen/ Instagram/ stanijadobrojevic

- E neću ništa da vam kažem! Pa, može li da prođe jedan jedini dan a da nisam zaljubljena i da nisam u „ozbiljnoj” vezi s nekim fudbalerom?! Ruku na srce, Adem je mnogo sladak i simpatičan dečko, a što se veza tiče, verujem da ćete upravo vi biti prvi koji će znati sve detalje ako bude ozbiljne veze, i to je sve što zasad hoću i mogu da kažem - bila je zagonetna starleta te davne 2012.

Starleta i reprezentativac Srbije, Gojko Kačar prvi put su zajedno viđeni u javnosti kada su u splitskoj “Spaladium areni” bodrili naše tenisere na “Dejvis kupu” 2010. godine. Oni su se tada nežno dodirivali i time, pisali su mediji, potvrdili vezu. Lola Smiljanić Pričalo se da su bili u tajnoj vezi, a viđeni su u jednom klubu. Ipak, nikada nisu potvrdili da su zajedno.

Stanija je pričala da joj je Vladimir Volkov slao i ljubavne i preteće poruke.

“Prvo mi je slao ljubavne poruke, a sada i preteće. Ali ne bojim se ja devojčica”, izjavila je srpska starleta Stanija Dobrojević. Ona je objasnila i kako je izgledalo njihovo “druženje“. “Dečko mi se udvarao mesec i po dana, dolazio je svaki dan posle treninga u Rumu da me vidi, pa makar i na pola sata. A onda su u pojedinim medijima objavljene naše zajedničke fotografije uz priču da smo u vezi. On je tada preko noći postao frajer. Čuj, frajer?! Tim povodom sam na ‘tviteru’ napisala: ‘Počeli su da me spajaju i sa devojčicama – Vladimir Volkov’. Bolje bi bilo da je ostao pri svojoj prvoj odluci da igra za Crnu Goru. Našoj reprezentaciji nisu potrebne devojčice”, izjavila je Stanija, uz konstataciju da ona nije ta koja trči za picopevcima. “Nisam mu dala šansu, pa sada preti”, dodala je srpska starleta Aleksandar Čabarkapa Bivši dečko Ljube Pantović, rekao je kako ima dokaz da je bio sa Stanijom. Ipak, taj snimak nikada nije objavljen, iako ga je Stanija javno pozvala da ga pokaže.

Pre šest godina, svi su pričali o Staniji i Filipu Panajotoviću i njihovoj burnoj vezi na “Farmi”. Nakon rijalitija, njih dvoje su raskinuli i od tada se Panajotović uopšte ne pojavljuje u medijima. Iako su imali intenzivnu ljubav u rijalitiju, završila se samo nekoliko meseci posle “Farme“.

Stanija i Kristijan su se zabavljali u 'Farmi 6'
Stanija i Kristijan su se zabavljali u "Farmi 6"foto: Nemanja Nikolić

Starleta je na “Farmi 6” većinu vremena provodila sa ovim žestokim momkom, Kristijanom Golubovićem. Njih dvoje su mnogi povezivali, a čak je u medije dospela priča da su imali seks na imanju. Međutim, Stanija je tvrdila da između njih nema ničeg više od prijateljstva. Starleta je danas ubeđena da će uz pomoć ovog žestokog momka ponovo pobediti u rijalitiju, kao što je to učinila pre četiri godine u “Farmi 6”.

- U “Zadrugu 3” ću ući sa Kristijanom Golubovićem. Niko mu nije ni do kolena kad je reč o pravljenju šou programa. Odličan smo tandem - rekla je Stanija, koja je planirala da sa Kristijanom uđe i u “Zadrugu 2”, ali je sve palo u vodu jer je Golubović na odsluženju zatvorske kazne u Zabeli, zbog prodaje narkotika.

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović važili su za jedan od omiljenih ljubavnih parova na početku “Zadruge 2”. Međutim, ova veza nije opstala nakon što su oboje napustili Belu kuću. Stanija Dobrojević rasplakala se tada kada je videla klipove sa bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem.

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.