7 loših navika kojih se morate otarasiti pre 30. godine (FOTO)
Foto: Shutterstock

bitno je zbog vas...

7 loših navika kojih se morate otarasiti pre 30. godine (FOTO)

Otarasite se ovih sedam navika. Vreme je!
Objavljeno: 09:43h

3. Potpuno kulinarsko neumeće

Naravno da ne morate biti ekspert u kuhinji, ali do 30. godine trebali biste znati osnove kuhanja i pripremiti zdravi, hranjivi obrok. Čak i ako vam mama i dalje kuva (i ona nema ništa protiv toga), dođe vrime kada trebate sami to da uradite. Verujte, kada pred sebe stavite fini obrok koji ste sami pripremili lepše ćete se osećatie nego da ste naručili hranu.

foto: Profimedia

A da ne govorimo o finansijskim prednostima kuhanje kod kuće. Dokazano je i da nam snalaženje u kuhinji daje samopouzdanje potrebno da osvojimo osobu koja nam se sviđa.

foto: giphy

4. Kašnjenje

Stalno kašnjenje se može tolerisati u tinejdžerskim ili ranim dvadesetim godinama kada nemate kontrolu nad svojim prevozom ili još ne znate dobro organizovati svoje vrime. Ali, do tridesete godine, vreme je da pokažete ozbiljnost i da poštujete tuđe vreme.

foto: Shutterstock

Zato, uvijek planirajte na vreme, uzmite u obzir mogućnost gužve u saobraćaju ili druge prepreke. I dođite uvek na vreme ili ranije. 5. Stvaranja prepreka u ljubavi, karijeri ili u prilikama za avanturu

Kada uđete u četvrtu dekadu života, iza sebe već imate dosta životnog iskustva. Prigrlite i iskoristite prilike koje vam se pružaju. Imate sve što vam treba da biste prihvatili velike izazove koji bi mogli rezultirati velikim uspesima – jedino što vam stoji na putu je vaše verovanje da ste još uvek premladi, neiskusni ili nestabilni da biste išli za onime što želite.

foto: Profimedia

Shvatite da ste posljednjih 30 godina proveli dokazujući se i stičući kvalitete potrebne za postizanje velikih stvari. Sada je vreme da izađete iz vlastite zone komfora i hrabro ugrabite tridesete!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.