Da li ste Jin ili Jang? Saznajte sve o sebi kroz ovaj jednostavan test! (GIF)
Foto: Profimedia

ENERGIJA PRIRODE

Da li ste Jin ili Jang? Saznajte sve o sebi kroz ovaj jednostavan test! (GIF)

Da li znate koja energija dominira u vama? Jednostavan test će vam otkriti kakva ste ličnost
Objavljeno:

NAJVIŠE ODGOVORA POD A ŽENSKA ENERGIJA Nema sumnje, u vama preovladava nežna jin energija. Po prirodi ste mirni i veoma odmereni u svemu. To vas međutim ne sprečava da budete kreativni, duhoviti i puni neobičnih, ponekad genijalnih ideja.

Vašom ličnošću dominira ženski princip. Prilikom donošenja važnih odluka uzdate se u intuiciju. Savet: bilo bi dobro da ponekad i vi budete malo "jang", da bez bojazni ispoljavate osećanja i budete preduzimljiviji. Ako želite više dinamike, potražite Jang partnera. NAJVIŠE ODGOVORA POD B MUŠKI PRINCIP U vama preovladava agresivna Jang energija. Neustrašivi ste, stalno aktivni, volite da se ističete, vredni ste i istrajni. Prija vam timski rad ali pod uslovom da vi budete glavni. Savet: bilo bi poželjno da ponekad stišate "muški princip" i budete smireniji i fleksibilniji. U ljubavi potražite Jang partnera ako želite uzbudljivu, dinamičnu vezu. Sa Jin partnerom možete imati dug, harmoničan brak.

foto: Giphy

NAJVIŠE ODGOVORA POD V U RAVNOTEŽI Uspeli ste da pronađete ravnotežu između dva komplementarna principa. Kada je potrebno, umete da pokažete autoritet ali da istovremeno imate sluha za tuđa mišljenja. Zračite vedrinom i samopouzdanjem. Samo tako nastavite, nema potrebe da bilo šta menjate! U ljubavi bi vam najviše odgovarao uravnotežen partner, sličan vama. Sa Jin ili Jang partnerom postoji rizik da veza bude puna trzavica.

(Espreso.co.rs / B92)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.