5 razloga zašto su gaćice bolje od tangi (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

Momcima se neće dopasti ovo

5 razloga zašto su gaćice bolje od tangi (FOTO) (GIF)

Od izbora rublja zavisi i vaše zdravlje i vaše raspoloženje, nećete se osećati lep ako vas nešto stalno steže, žulja i ako se zavlači na neudobna mesta
Objavljeno: 09:15h

3. Lako se održavaju Tange spadaju u kategoriju osetljivog rublja pa morate da pazite kako ih perete. Sitne su pa se često mogu izgubiti u pranju ako ih ne stavite u posebnu mrežicu, ali tada se ne operu onako kako bi trebale. Obične pamučne gaćice možete prati na svim temperaturama. Bele bez razmišljanja možete staviti i na 90 stepeni i otkuvati ih, a možete ih prati i na nižoj temperaturi.

foto: giphy

4. Bolje su za zdravlje Donje rublje bi trebalo da bude barijera između intimnih delova i odeće koja je uglavnom gruba i može da iritira. Zbog toga obične gaćice imaju zvezdicu više u poređenju sa tangama. Tanka traka na tangama pozicionirana je tačno između anusa i vulve i stalno je u pokretu pa tako pogoduje laganom prenošenju bakterija. Zato ginekolozi ženama koje su sklone urinarnim ili vaginalnim infekcijama ne preporučuju nošenje tangi i savetuju da ipak biraju obične gaćice.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.