5 razloga zašto su gaćice bolje od tangi (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

Momcima se neće dopasti ovo

5 razloga zašto su gaćice bolje od tangi (FOTO) (GIF)

Od izbora rublja zavisi i vaše zdravlje i vaše raspoloženje, nećete se osećati lep ako vas nešto stalno steže, žulja i ako se zavlači na neudobna mesta
Objavljeno: 09:15h

Momcima se neće dopasti ovo, ali većina devojaka zapravo ni ne voli da nosi tange, neudobne su, žuljaju i zavlače se na zaista nezgodna mesta.

11 sitnica koje će oraspoložiti svaku ženu u sekundi (GIF) (VIDEO) Iako momci misle da većina žena stalno nosi tange, one pre biraju udobne obične gaćice, ispod odeće se ionako ne vidi, a u posebnim prilikama ih ionako neće dugo nositi. O, kako je lepo biti devojka: 6 privilegija koje imaju samo žene (GIF) 5 razloga zbog kojih žene pre biraju gaćice od tangi: 1. Udobnije su U kategoriji udobnosti, obične gaćice mnogo nadmašuju tange. Ne uvlače se u neugodna mesta, ne žuljaju, ne iritiraju, ne stvaraju bolno crvenilo.

foto: giphy

2. Idealne su tokom ciklusa Uvek pružaju maksimalan osećaj sigurnosti tokom menstruacije. Nošenje uložaka i tampona je neugodno samo po sebi, a uz sve to ne treba još i razmišljanje hoće li se negde pojaviti nezgodna mrlja. Upravo su zato obične gaćice savršeni saveznik u borbi protiv neželjenih mrlja i najudobniji model gaćica koje žena može nositi tokom menstruacije.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.