10 najčešćih snova koje ne smete da ignorišete! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

Šta ste sanjali noćas?

10 najčešćih snova koje ne smete da ignorišete! (FOTO) (GIF)

Sanjate da letite, plivate ili mrave? Sve to ima duboko značenje u vašoj psihi. Ako vas muče noćne more, najbolje bi bilo da temeljno tumačite svoje snove

Objavljeno:

8. Vatra

Sanjati vatru može imati višestruka značenja zavisno od konteksta. Ako izdaleka vidite vatru, to može upućivati na neku žudnju za nečim. S druge strane, ako sanjate da se ''igrate'' s vatrom, znači da se često nalazite u teškim situacijama. Ako pak pokušavate da napravite vatru, onda najverovatnije potiskujete ljutnju i bes u stvarnom životu.

foto: giphy

9. Goli u javnosti Osuđivanje, ranjivost i prihvatanje.Većina ljudi bar jednom je sanjala da je gola u javnosti. To je zato jer ovaj san simboliše strah koji svi imamo: strah od osuđivanja. Otvorite se prema svetu, iako vam to možda nije lako, ali ako pokažete drugima svoju ranjivost to će zapravo umanjiti negativna osećanja i strah od osuđivanja. Krajnji cilj je uvek da prihvatimo sami sebe takvima kakvi jesmo. Vaša podsvest želi da budete ponosni na sebe. Ako sanjate da ste goli u javnosti, to znači da je krajnje vreme da osobi u ogledalu počnete da govorite ‚‚Volim te".

foto: giphy

10. Zelena boja Ljubav, iscjeljenje i strast. Ako sanjate zelenu boju, to znači da se osećate srećno. Volite ljude oko sebe i osećate da oni vole vas. Ako još ne živite punim plućima i uživate u svakom danu, ovim snom podsvest vam govori da biste trebali. U vama se krije potencijal strastvenog radnika, prijatelja i ljubavnog partnera. San o zelenoj boji takođe upućuje na to da prolazite kroz proces emocionalnog isceljenja.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.