SA OVOM ŽENOM SE PONOVO VIĐA PRINC VILIJAM: Opet su ZAJEDNO dok se Kejt bori sa RAKOM, NAJNOVIJA VEST
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

otkriveno

SA OVOM ŽENOM SE PONOVO VIĐA PRINC VILIJAM: Opet su ZAJEDNO dok se Kejt bori sa RAKOM, NAJNOVIJA VEST

Žena sa kojom se Vilijam u poslednje vreme veoma zbliži

Objavljeno: 08:25h

Kako navode britanski mediji, princ Vilijam sve više vremena provodi u društvu ove žene, za koju svi govore da mu je kao druga majka.

Ne, ne radi se o kraljici Kamili, ženi njegovog oca kralja Čarlsa, kao što su svi pretpostavljali.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Žena sa kojom se Vilijam u poslednje vreme veoma zbližio, i koju smatra svojom drugom majkom, je ,ni manje ni više, Kerol Midlton, majka princeze Kejt.

Kako izvor blizak porodici otkriva, Vilijam na Kerol gleda kao na svoju drugu majku. Njih dvoje su čak viđeni zajedno u pabu bez Kejt, što ukazuje na lepe porodične odnose koji su se rodili između njih u ovom teškom trenutku za britansku kraljevsku porodicu. Kerol i njen muž Majk su odseli kod kraljevske porodice u periodu Uskrsa.

Kerol (69), zajedno sa Vilijamom, proživljava možda i najteži period svog života. Ona je Kejt ogromna podrška u prevazilaženju svih zdravstvenih problema.

Princeza je i ranije spominjala da joj je porodica na prvom mestu i da iz nje crpi ogromnu snagu i podršku. Verujemo da joj je veoma drago da se Vilijam i njena majka tako lepo slažu.

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/Srbija danas/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.