OVAKO GLASI PORUKA IVANA BOSILJČIĆA O TRAGEDIJI U RIBNIKARU: Posle skoro GODINU DANA REČI SEKU KAO NAJOŠTRIJI ŽILET
Ivan Bosiljčić, Foto: Nemanja Nikolić

PORUČIO

OVAKO GLASI PORUKA IVANA BOSILJČIĆA O TRAGEDIJI U RIBNIKARU: Posle skoro GODINU DANA REČI SEKU KAO NAJOŠTRIJI ŽILET

Poslednjih godina, Ivan se više okrenuo veri i Bogu, te je postao i svesniji koliko njegove uloge imaju uticaj na društvo.

Objavljeno:

Ivan Bosiljčić se poslednjih godina okrenuo više veri i Bogu, a u jednom intervjuu otkrio je i da tako bira svoje uloge.

Popularni Ivan Bosiljčić gradi uporedno karijeru glumca i pevača, a publiku je osvojio ulogama u serijama "Ranjeni orao" i "Greh njene majke".

Bosiljčić sa suprugom Jelenom Tomašević uživa u braku od 2011. godine i oni važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradnoj sceni.

Poslednjih godina, Ivan se više okrenuo veri i Bogu, te je postao i svesniji koliko njegove uloge imaju uticaj na društvo. Glumac je u jednom prilikom otkrio da je jednu ulogu odbio jer je njegov lik trebao da oskrnavi veru.

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: instagram/jelenatomasevic_official

- Odbio sam jednu ulogu kada je trebalo moj junak da ubije sveštenika i da išutira pričešće. Postoje neke stvari, koje su čak i u kreativnom smislu, nedopustive. Čak i u snu kada bi mi se desile, ja bih ih ispovedao. U poslednje vreme mnogo pazim koliki odjek imaju uloge mojih kolega i u kakvu bih situaciju ja mogao da dođem, naročito kada se vidi kakav iskrivljeni uticaj možemo imati na decu i omladinu. Milim da smo se svi zapitali posle tragedije u Ribnikaru kakav je naš uticaj na društvo, i ako do sada nismo bili svesni, moramo da se odmah probudimo i da damo sve od sebe u nežnosti i obazrivosti, tako biram svoje uloge - ispričao je Ivan u emisiji na Blic televiziji.

00:55

UŠAO SAM U BRAK KAO PAPUČAR! Voja Nedeljković iskreno progovorio o odnosu sa suprugom i o ŠOKANTNOM DOGAĐAJU ma njihovom venčanju!

(Espreso/informer/K.Ć./Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.