DANAS JE JEDAN OD NAJMOĆNIJIH DANA U OVOJ GODINI: Evo šta tačno znači niz sa brojem 2 i kako utiče na vaše ŽIVOTE
Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

saznajte

DANAS JE JEDAN OD NAJMOĆNIJIH DANA U OVOJ GODINI: Evo šta tačno znači niz sa brojem 2 i kako utiče na vaše ŽIVOTE

Zamislite 22. februar kao dan kada imamo jedan od najjačih uticaja na ono što kreiramo u svojoj stvarnosti

Objavljeno:

Ovu energiju možemo otelotvoriti tako da postavimo nameru šta želimo da manifestujemo u životu i na planetu, da unesemo ravnotežu u svoj um, telo i dušu, i da se usredsredimo na svoje odnose i napunimo srce saosećanjem. Odredite prioritete i uskladite svoje aktivnosti sa svojim ciljevima, pronađite ravnotežu. Niz 222 podseća da je važno verovati Višoj Svesti.

LJubav, prijateljstvo, diplomatija, saradnja, sklad, ravnoteža, brižnost, nesebičnost, strpljenje, inovativnost, naklonost, uvid i podrška povezani su s ovim brojem. Zrači vibracijama postignuća, obilja, izvršenja, čvrstoće, samodiscipline, moći, uspeha, intenziteta.

Ovaj brojčani niz je brojčani niz moći koji se može koristiti za rad na manifestaciji i za usklađivanje našeg unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta. Ako koristimo snagu ovog datuma, ne samo da možemo da stvorimo promenu u svojoj ličnoj stvarnosti, već i u kolektivnoj.

Numerologija
foto: Profimedia

Na ovaj dan možemo iskoristiti numerologiju dana kako bismo manifestovali, uskladili se, produbili naše odnose i zapamtili da je sve moguće. Možemo se povezati sa svojom duhvnošću i doneti isceljenje celom svom biću.

Kada vidimo da se broj 2 uvek iznova pojavljuje u našim životima, to može biti znak iz Svemira da je vreme da razmislimo o našim odnosima s drugima i svetom oko nas. Svet oko nas može biti odraz onoga što se događa u nama. Mi smo ko-tvorci u ovoj stvarnosti i kada prilagodimo svoj unutrašnji svet, menja se i spoljašnji.

Ova ideja je donekle slična zakonu privlačenja. Zakon privlačenja kaže da na šta god se fokusiramo, na kojoj god rezonanci vibriramo, privući ćemo više istog prema sebi.

Broj 2 nas podseća da smo svi deo Svemira i da svako od nas ima važnu ulogu. To je podsetnik da ono što radimo, mislimo, osećamo može biti talas koji zrači u kolektiv.

Kada vidimo broj 2 u ponovljenom obrascu brojeva kao što je 222 ili 2222 ili čak 222222, to može ojačati poruku da Svemir traži od nas da razmislimo o tome kako su naš unutrašnji i spoljašnji svet povezani, kao i o našoj ulozi u tome. To takođe može biti znak da je vreme da stvorimo dublju povezanost u našim odnosima i u našoj povezanosti sa Svemirom oko nas.

Kada često vidite ove brojeve, zapitajte se: Kako mogu stvoriti skladniji odnos sa svojim spoljašnjim svetom? Kako mogu doneti mir i prihvatanje u ono što se trenutno događa u mom životu?

Što mogu učiniti da stvorim veći osećaj pripadnosti i povezanosti s drugima? Kako mogu da stvorim više sklada, poverenja i prijateljstva u svojim odnosima?

Pojava broja 222 takođe prenosi vitalnu poruku o ljubavi prema sebi. Možda će vam biti teško da prkatikujete ljubav prema sebi, posebno ako stvari ne idu dobro, ali zapamtite da je sada najvažnije da cenite sebe.

Usporite i verujte svojim instinktima. Verujte u sebe i svoju duhovnu svrhu.

Nemojte se bojati da ostavite svoj pečat u svetu, jer samo kroz samospoznaju i stvarnu manifestaciju našeg ljudskog iskustva stičemo svoja učenja duše.

BONUS VIDEO

06:31

ULAZIMO U GODINU OSMICE KOJA ĆE BITI BOLJA, ALI NE ZA SVAKOGA! Numerolog otkriva ko će osetiti POBOLJŠANJE već od oktobra!

(Espreso/magazin.novosti/N.T./Kurir/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.