DANAŠNJI DATUM JE JEDAN OD NAJBOLJIH U 2024. GODINI: Donosi 3 ključne stvari koje su SVIMA BITNE
Kalendar, Foto: Profimedia

MORATE DA ZNATE

DANAŠNJI DATUM JE JEDAN OD NAJBOLJIH U 2024. GODINI: Donosi 3 ključne stvari koje su SVIMA BITNE

Ovog dana mogu da se pojave situacije vezane za odbranu vašeg mišljenja

Objavljeno:

Često su predviđanja u numerologiji individualna i napravljena na osnovu datuma rođenja i zahteva određene osobe. Veoma retko može da se napravi univerzalna računica. Ipak, postoje izuzeci kod svakog pravila, a jedinstvena kombinacija brojeva 22.02. jasan je pokazatelj izuzetka. Ovaj dan je zaista poseban, ističu astrolozi i numerolozi. Šta on donosi?

Ako živite u skladu sa energijom broja 22, možete sebi da otvorite nove mogućnosti. Ovaj broj predstavlja energiju komunikacije, bezuslovne ljubavi i slobode. Na ovaj dan je veoma važno da prihvatite ljude onakvima kakvi jesu – bez osuđivanja. Takođe treba da se ponašate nežno prema sebi – ne ograničavajte se i ne žurite sa kritikama.

Ovog dana mogu da se pojave situacije vezane za odbranu vašeg mišljenja. Možda ćete morati nekoga da odbijete ili da razgovarate o povećanju plate sa menadžmentom ili klijentom. Najvažnije je da prepoznate svoje potrebe i ne odustajete od njih iz straha da ćete biti pogrešno shvaćeni i odbačeni.

Kalendar, April
foto: Profimedia

Na ovaj dan je dobro imati pregovore, razgovarati o velikim projektima i novim poduhvatima. Takođe je korisno potpisati važne ugovore i dokumente. Sa finansijske tačke gledišta, 22. februara nije preporučljivo uzimati kredite. Korisno je ulagati novac u pomaganje ljudima i bavljenje onim što volite.

Danas je važno da obratite pažnju na to kako komunicirate sa ljudima, kako se ponašate prema sebi i šta vas brine. Energija broja 22 pomoći će vam da bolje čujete sebe i pronađete odgovor na svoje unutrašnje pitanje i približite se istini. Na ovaj dan možete da organizujete svečane događaje i proslavite ih sa voljenima.

Partneri bi trebalo da slušaju jedni druge i dozvoljavaju jedni drugima da preuzmu inicijativu. Za žene je važno da veruju svom partneru, a za muškarce da preuzmu odgovornost. Pošto je energija ovog dana usko povezana sa osećajem slobode, korisno je da partneri putuju i daju jedno drugom lični prostor za srećan život.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.