OVAJ GLUMAC JE BIO TAKO OČAJAN I SIROMAŠAN DA JE PRODAO PSA ZA 50 EVRA: Davio se u BEDI, a sad je SRBIMA OMILJEN
Zarobljen u siromaštvu glumac je prodao svog psa za 50 dolara, Foto: printscreen/ youtube/ Relentless Wolf Motivation

O kom glumcu je reč?

OVAJ GLUMAC JE BIO TAKO OČAJAN I SIROMAŠAN DA JE PRODAO PSA ZA 50 EVRA: Davio se u BEDI, a sad je SRBIMA OMILJEN

Neverovatna priča o psu koji je najpre bio prodat, pa otkupljen, i to zato što glumac nije imao dovoljno novca da snimi film. Zarobljen u siromaštvu glumac je prodao svog psa Batkasa za 50 dolara.

Objavljeno:

Silvester je bio toliko očajan i bez para na početku svoje karijere da je morao da proda svog ljubimca, psa Batkasa za samo 50 dolara jednom čoveku. Čim je prodao scenario za film "Roki" kontaktirao je tog čoveka i tražio da sada otkupi psa od njega. To mu je uspelo tek kada je izdvojio 3.000 dolara, a i pas i čovek kome ga je Stalone prvo prodao, pa ga potom otkupio od njega - pojavili su se u filmu koji je proslavio Stalonea i doneo mu veliku zaradu.

Roki je američki sportski drama film iz 1976. godine u režiji Džona Dž. Avildsena
Roki je američki sportski drama film iz 1976. godine u režiji Džona Dž. Avildsenafoto: Profimedia

Roki je američki sportski drama film iz 1976. godine u režiji Džona Dž. Avildsena. Scenario potpisuje sam Silvester Stalone, koji je ujedno i glavni glumac - bokser Roki Balboa.

Budžet filma je iznosio samo 1 milion dolara, a zarada od filma je 225 miliona dolara. Tako je ovaj film posto film sa najvećom zaradom u 1976. godini.

Inače, smatra se jednim od najvećih sportskih filmova ikad snimljenih, a Američki institut za film 2008. godine proglasio ga je drugim najboljim filmom u žanru, nakon filma Razjareni bik (1980).

Na 49. dodeli Oskara 1977. film je bio nominovan za deset Oskara, a pobedio je u trci za 3. Dobio je oskara za najbolji film, najboljeg režisera i najbolju montažu.

BONUS VIDEO:

04:46

Aleksa Avramović izjava

(Espreso I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.