PAMELA ZAPALILA MREŽE NOVIM IZGEDOM, SVI GLEDAJU SAMO U JEDNO: Nekad BOGINJA, a danas sebe DOVELA DOVDE?! (FOTO)
Pamela, Foto: Profimedia

auuu!!!

PAMELA ZAPALILA MREŽE NOVIM IZGEDOM, SVI GLEDAJU SAMO U JEDNO: Nekad BOGINJA, a danas sebe DOVELA DOVDE?! (FOTO)

Pamela Anderson (56) nastavlja da se pojavljuje u svom maniru - bez trunke šminke

Objavljeno:

Počela je da se zalaže za prirodan izgled, ne šminka se ni za glamurozne događaje, a sada je učestvovala i u kampanji za prolećnu kolekciju 2024. brenda "Proenza Schouler". Da je prava zvezde modne kampanje govori pregršt komentara obožavatelja koji su ove fotografije nazvali "najboljom kampanjom ikada".

Na fotografijama koje je objavio brend, Pamela se pojavljuje u različitim odevnim kombinacijama. Iako je možda bila stilizovana za snimanje, odlučila je da zadrži autentičnost - i dalje izbegava da bude glamurozna, a potpuno prirodno lice otkriva bez zadrške. Ove fotografije privukle su veliku pažnju javnosti. "Svaka joj čast na ovoj odluci", "Da se u 2024. više poznatih dama zalaže za lice bez šminke", "Ovo je najbolja kampanja ikad", "Pamela, ovako si najbolja", "Jedna i jedina, uvek će biti se*s bomba", pisali su mnogi...

Podsetimo, Pamela se u ovakvom izdanju prvi put pojavila na Pariskoj nedelji mode. Prvi komentar koji je tada kružio bio je: "Nekada se*s bomba, danas neprepoznatljiva". Ipak, kada je Pamela otkrila šta stoji iza izdanja bez šminke na crvenom tepihu, sve se promenilo. "To je sloboda, to je olakšanje. Kada sam dolazila na 'Paris Fashion Week', nisam ni pomislila da ću doći bez šminke. Jednostavno mi je ta ideja došla dok sam isprobavala svu tu prelepu odeću i tada sam pomislila: 'Ne želim da se takmičim sa ovom odećom. Nemam nameru da budem najlepša žena u prostoriji'", rekla je Pamela.

Navela je da je taj dan pustila kosu da se prirodno osuši, a na lice je stavila samo hidratantnu kremu. Ipak, njena odluka o prirodnom izgledu usledila je nakon smrti njene šminkerke Aleksis Vogel, koja je preminula 2019. godine od raka dojke. Da li vam se dopadaju ove fotke?

BONUS VIDEO

01:13

DŽIDŽA VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Pevačica napravila DRASTIČNU PROMENU u izgledu! Hrabar potez (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Mondo/T.V./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.