NEMA ŠTA NIJE OPERISALA NA SEBI, A ONDA SE CELA ISKRIVILA: Ima 71. godinu i dosta joj je svega, KAJE SE (FOTO)
Šeron Ozborn, Foto: Printscreen YouTube/E! News

pažnja

NEMA ŠTA NIJE OPERISALA NA SEBI, A ONDA SE CELA ISKRIVILA: Ima 71. godinu i dosta joj je svega, KAJE SE (FOTO)

Šeron Ozborn je priznala da joj je dosta više estetskih operacija, gladovanja i mršavljenja zarad lepote. Želi da u 71. godini živi u miru sa sobom i svojim izgledom

Objavljeno:

Šeron Ozborn je po prvi put iskreno progovorila o svim estetskim korekcijama koje je prošla, kako i lek za mršavljenje koji je koristila i zbog kojeg je izgubila 40 kilograma.

"Imala sam fejslifting pre tri godine i to je bilo nešto najgore što sam prošla. Osim nenormalnog bola, moje lice je bilo iskrivljeno, jedno oko mi je bilo veće od drugog. Muž je pristao da plati koliko god treba samo da bi se popravila šteta.

Ozi Osborn, Šeron Ozborn
foto: EPA/PAUL BUCK

Ne želim više da se operišem, nema više šta da se rasteže, povlači, seče.. Vreme je da budem na miru sama sa sobom."

Nakon što je koristila lek za mršavljenje popularan u Americi, Šeron je smršala 40 kilograma i pretvorila se u živog kostura.

Priznala je da nikada nije htela toliko da smrša, te da sada nikako ne može da vrati kilograme. "Pazi šta želiš", kaže ona sa gorčinom zbog svog izgleda koji sada ima.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Stil/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.