KISELINA JE ŽIVU SPALILA, a bila je prava LEPOTICA: Nakon 400 OPERACIJA ima SLAMČICE u nosu (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO

KISELINA JE ŽIVU SPALILA, a bila je prava LEPOTICA: Nakon 400 OPERACIJA ima SLAMČICE u nosu (FOTO)

Evo šta se dešava sa kožom nakon 400 plastičnih operacija

Objavljeno: 10:26h

Voditeljka Kejti Pajper delila je i ranije sa javnošću traume s kojima se bori od napada, a ove novosti mogle bi teško uticati na njeno stanje.

Pre 15 godina bivši partner Kejti Pajper unajmio je profesionalca koji ju je okrutno napao kiselinom, a engleska voditeljka i manekenka ovih je dana primila uznemiravajuće vesti vezane za njegov boravak u zatvoru.

Nakon što je 2009. osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu, Danijel Linč, trebalo je da provede ostatak život iza rešetaka. Ipak, on je sada zatražio razmatranje molbe za oslobođanje, dok je muškarac koji je izveo napad iz zatvora pušten 2018.

"Žrtva je bila primer lica čiste lepote. Vi, Danijel Linč i Stefan Silvestre, predstavljate lice čistog zla", rekao je tada sudija Nikolas Braun.

Kejti je u vjeme napada imala samo 24 godine, a zbog stravičnih opekotina i povreda izgubila je vid na jedno oko i prošla kroz više od 400 operacija. Traumatično iskustvo koje je doživela u martu 2008. opisala je u tri knjige, dok se o nedavnoj situaciji s Linčem još uvek nije oglasila.

Posle svega što je proživela, Pajper sada radi kao voditeljka na radiju i televiziji, a 2011. je proglašena ženom godine. Mislila je kako više nijednom muškarcu neće moći da veruje, ali kad je upoznala građevinara Ričarda Džejmsa Satona, sve se promenilo. Sudbonosno "da" rekli su u decembru 2017, a u braku su dobili dve ćerke.

Pogledajte kako je voditeljka izgledala pre surovog napada:

Kejti Pajper
foto: Printscreen youtube

Bonus video: Ugradila 400 kubika u grudi

03:13

400 KUBIKA U GRUDIMA! Sindi OTVORENO o plastičnim operacijama! Evo šta je sve DORADILA! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.