5 STVARI KOJE SU MUŠKARCIMA SIGNAL DA STE BOGINJE U KREVETU: Bez STIDA i SRAMA, evo šta ih LOŽI DO BOLA
Žena u donjem vešu, Foto: M-Production / Alamy / Alamy / Profimedia

zapalite ga

5 STVARI KOJE SU MUŠKARCIMA SIGNAL DA STE BOGINJE U KREVETU: Bez STIDA i SRAMA, evo šta ih LOŽI DO BOLA

Otkrijte svoje umeće, budite slobodne, ne dozvolite da vas kompleksi sputavaju, istražite svoje mugućnosti

Objavljeno:

Ne morate znati na desetine poza iz Kamasutre da biste bili izvrsni u krevetu - dovoljno je da imate neke od ovih osobina. Što više, to bolje…

Primera radi, ukoliko ste osoba koja nije sklona predrasudama i osuđivanju, znajte da je to veliki plus. Bilo da je u pitanju slušanje partnerovih fantazija ili uživanje u svojim, otvorenost za različite predloge i opcije jedna je od karakteristika koja dame čine neodoljivim u očima muškaraca.

Imajte uvek na umu da je u pitanju mašta i da niko ne kaže da ono što vam je partner otkrio morate ikada da učinite. Jednostavno saslušajte šta ima da kaže – može se desiti da čujete veoma interesantne stvari.

Seks
foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

1. Inovativni ste

Neko vidi naslon na trosedu, vi vidite odlično mesto za isprobavanje nekih poza. Neko vidi brushalter, vi vidite odlično sredstvo za vezivanje. Budite krativni - isprobajte “role-play”, odvucite partnera u ormar, ili učinite bilo šta zanimljivije od uobičajenih seksualnih aktivnosti.

2. Imate želju da (skoro) sve jednom isprobate

Vrlo je teško biti izuzetan u krevetu ako činite samo ono u čemu smatrate da ste dobri i ništa drugo osim toga. Niko ne kaže da bi trebalo da dubite na trepavicama tokom seksa, ali nove tehnike, trikovi i isprobavanje raznih predloga uvek su dobrodošli. Ako ništa drugo, bar biste mogli dobro da se zabavite.

3. Uživate u vremenu koje provodite sa sobom

Ne, ovde ne mislimo na sate provedene na internetu ili ispred televizora, već na samozadovoljavanje. Žena koja dobro poznaje svoje telo, osluškuje i ispunjava njegove potrebe biće privlačnija i više će uživati u seksu.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

4. Imate dovoljno samopouzdanja

Pomislite na najbolji seks koji ste ikad imali – velike su šanse da je vaš partner bio strastven, pun entuzijazma i da je iz njega prosto izbijala neka privlačna energija. Mogli bismo da se kladimo da nije mario za to kako izgleda, kakvo je osvetljenje u sobi, ili da se žalio na svoj opušteni stomak. Upamtite zato - seksi ste onoliko koliko sebe takvom smatrate.

5. U dobroj ste kondiciji

Stručnjaci odavno znaju da su optimalna težina i fizička aktivnost veliki afrodizijak za pripadnice lepšeg pola, ali takođe ističu da vas isto može učiniti boljom ljubavnicom u krevetu - vežbanje poboljšava izdržljivost, usredsređenost, libido i samopouzdanje.

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/ Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.