NAKON NJEGOVE PREVARE PROZVALI JE "KRALJICOM OSVETE": On joj iza leđa radio OVO, a ona njemu vratila DUPLO (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tiktok/iknow_girl

pogledajte

NAKON NJEGOVE PREVARE PROZVALI JE "KRALJICOM OSVETE": On joj iza leđa radio OVO, a ona njemu vratila DUPLO (VIDEO)

Nakon ovog snimka svi su je prozvali " kraljicom osvete"

Objavljeno: 16:58h

Video snimak muškarca čija je devojka krenula sa planiranim putovanjem kroz Evropu uprkos tome što je znala da ju je "varao" postao je viralan na TikTok-u. Snimak je 31. jula objavio Bdazzle (@iknov_girl) i imao je 3,1 milion pregleda u vreme pisanja. Ona je za Nevsveek rekla: "Snimila sam ovaj video dok sam bila u Evropi ovog leta od kraja maja do kraja jula“, odbijajući da otkrije bilo kakve lične podatke ili druge informacije.

U natpisu koji je podeljen sa video snimkom stoji: "Išla sam na 9-nedeljno putovanje po Evropi sa mojim drugarom (dečkom), koji me je varao čitavu našu vezu, zato što sam to saznala dan ranije i nisam želela da izgubim hiljade dolara u naknadama za otkazivanje!"

Na snimku se vide različite slike dečka, čije je lice zamagljeno, kako pozira ispred različitih evropskih znamenitosti, dok ruka drži različite poruke u prvom planu na svakom kadru.

Finansijska zabrinutost devojke u viralnom klipu je razumljiva jer globalna kriza sprečava mnoge Amerikance da odu na odmor, prema istraživanju Bankrate, kompanije za finansijske usluge, objavljenom u aprilu. Studija je pokazala da je 58 odsto onih za koje je malo verovatno da će otići na letnji odmor 2023.

Više od polovine (62 odsto) onih koji ove godine ne mogu da priušte letovanje reklo je da je to zbog inflacije ili rasta cena. Prema beleškama podeljenim u viralnom klipu, žena i njen dečko su se zabavljali godinu i po, a pre 6 meseci joj je rekao da je "voli". Par se preselio u zajednički stan i počeo da planira našu budućnost i "on je učinio sve da se osećam voljeno i cenjeno", kaže se u naknadnim beleškama u videu.

"Ali on bi često odlazio na putovanja da se viđa sa drugim ženama iza mojih leđa“, piše u drugoj belešci, dok se dečko vidi kako stoji na pozadini Ajfelove kule u Parizu. U kasnijem komentaru, devojka je rekla da je saznala za navodnu prevaru svog dečka nakon što je „videla neke poruke između njega i navodnog drugara sa kojim putuje na ova ljubavna putovanja!“

Dečko se i dalje "ponašao kao da brine za mene i da me voli iako me je izigrao", objašnjava druga poruka u videu, dok muškarac stoji u blizini Trijumfalne kapije u Parizu.

@iknow_girl Went on a 9 week Europe trip with my bf who has been cheating on me our whole relatiosnhip bc I found out the day before and didn’t want to lose thousands of dollars in cancellation fees! #cheater #cheating #serialcheater #toxic #karma #player #intuition #betrayal #secretsandlies #cheatersexposed #womenempowered #keepitinyourpants #cheatingboyfriend #fuckboy #knowyourworth #selfworth #unfaithful #lifelesson #redflags #deception #manipulation #sociopath #insecureman ♬ original sound - Bdazzle

"On ne zna, da ja znam, da me vara“, piše u poruci dok se dečko vidi u Londonu, kako stoji na Vestminsterskom mostu, u pozadini tornja sa satom Big Ben i zgrade parlamenta.

"Dakle, posle ovoga, ja prekidam s njim", nastavila je druga poruka, dok muškarac pozira na pozadini londonskog Tover Bridgea.

"Nikada ne možete da izgradite kraljevstvo sa nekim ko još uvek žudi za primitivnom pažnjom", stoji u belešci na crnom ekranu kada se snimak završava.

Korisnici TikTok-a bili su zadivljeni kako je žena krenula na put i složila snimak. Upitana kako je uspela da objasni o čemu su beleške koje je držala, ona je u kasnijem komentaru rekla:

"Slagala sam sam mu da kolaž od svih slatkih stvari koje je uradio za mene i to će biti iznenađenje za kraj putovanja!"

Manifest Best se zapitao: „Morala si da budeš intimna na putovanju da te ne provali? To bi bilo nemoguće za mene.“ Devojka je rekla: "Da, izmislila sam mnogo izgovora hahaha."

Prevara
foto: Profimedia

Upitana kako je otkrila svom sada već bivšem dečku da zna za njegovu navodnu prevaru, u kasnijem komentaru, devojka je rekla: „Poslala sam mu ovaj video kada sam se vratila kući pošto je produžio putovanje sa svojim "drugarom" da obiđe više mesta u Evropi! Naravno u pitanju su druge žene!"

Ona je dodala: "Poslala sam mu i dugu poruku o raskidu!"

Nekoliko TikTokera je podelilo poruke podrške devojci. Korisnik sarah.codak je primetio: „9 nedelja je dugo vreme“, a devojka je odgovorila: "Da, ali je prošlo brzo iznenađujuće“.

Emiliiii se složila, napisala: "9 nedelja držanja u tome, prokletstvo to je grubo. Nadam se da ste sada dobro!" Originalni poster je odgovorio: "Boli, ali istovremeno leči! Biću u redu s vremenom."

Ive Hernandez je rekao: "Tako mi je žao što se ovo dogodilo... ali barem niste izgubili 10 godina sa njim!" Devojka je odgovorila: "Da, drago mi je zbog toga! Naučene lekcije, stvorena sećanja, sada da počne zarastanje rana, kako bih mogla da nastavim dalje".

Mala gospođica feministkinja je rekla: "Zaslužuješ Oskara" što se držiš zajedno. Ona je odgovorila: „Hvala, bilo je izuzetno teško, znao je da nešto nije u redu, ali nikada nije posumnjao u ovo!“

Korisnik lkkutzi je primetio: "Ovo je postalo mračno. Mislio sam da je ovo [a] 'znam da predlaže' post..." Frenki Gems je rekao: "Nikada nisam više poštovao nekoga! Svaka čast na snazi koju si imala da izvedeš ovo. Ti si ženo kraljica osvete". Korisnik Rocki Road je napisao: "Ovo je epsko. Ti si ikona."

Bonus video: OPREZ! Internet je prepun šema koje vrbuju ljude!

06:51

OPREZ! Internet je prepun šema koje vrbuju ljude!

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.