Japanke žive dugo i uvek su mršave! Ovo je njihova tajna... (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

večna lepota

Japanke žive dugo i uvek su mršave! Ovo je njihova tajna... (FOTO) (GIF)

One su uvek lepo raspoložene, nasmejane i vitke, a za to je zaslužno samo... One zaista stavljaju akcenat na uživanje u lepoti servirane hrane
Objavljeno:

1. Dnevni jelovnik iz japanske kuhinje!

Ako vežbate kao sumo rvač, izgledat ćete kao sumo rvač. Sumo rvači ne jedu doručak. Jutro započinju treningom snage, a nakon toga jedu obilan ručak i idu rano na spavanje. Zatim se sledećeg dana probude i ponavljaju čitavu rutinu kao dan ranije.

foto: giphy

Šta jesti za doručak?

- Ja sam takođe vežbala poput ‚‚ ludaka " i izgledala kao ‚‚ zver ". Nije važno to što sam jela zdravu hranu jer su veličine obroka bile prevelike. Nakon napornog treninga i obilne večere sve što sam htela je da se dobro naspavam. Ispostavilo se da sam na taj način izgradila mišiće, ali sam dobijala novi sloj sala u isto vreme - kaže Ketrin.

foto: giphy

Druga mana preteranog vežbanja je hiperventilacija. Mirno disanje signališe telu da je sve u redu, ali čim je telo pod stresom, vaš mozak će vas upozoriti da vam što pre treba doza energije, a to se može postići samo konzumacijom hrane bogate šećerom. Glavni znak da ste preterali s treningom je kad se osećate gladni poput medveda.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.