Trčanjem nećete smršati! Ovo je zabluda u koju verujete ceo život!
Foto: Shuterstock

jednoličnost ne prija organizmu

Trčanjem nećete smršati! Ovo je zabluda u koju verujete ceo život!

Danas, sutra, uvek isto - isti tempo, ista dužina, isto vreme
Objavljeno:

Fitnes trener Adam Bornstein navodi 4 ključne greške koje mnogi prave tokom trčanja, a koje nas ne dovode do željenih rezultata.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

1. Uvek trčite isto Izađete, malo se zagrejete i krenete na trčanje. Danas, sutra, uvek isto - isti tempo, ista dužina, isto vreme. Možda vam se tako čini najprirodnije i najlakše, ali vašem telu to polako postaje navika i počinje da smanjuje brzinu sagorevanja. Odnosno, prvih nekoliko dana osećate da su rezultati blizu, a onda - niti se kilogrami smanjuju niti se vaši mišići formiraju.

Nosio je XXXXL majice, a danas je frajerčina! Ovu transformaciju još niste videli! (FOTO)

foto: Thinkstock

Upravo je zato, ako uporedimo teretanu i trčanje, teretana bolji izbor, posebno ako ne vežbate uvek istim redosledom i istim tempom. Telu jednostavno treba šok da bi funkcionisalo bolje. 2. Trčite duže, ali ne i brže Setite se prve greške - ako opet trčite istim tempom, u prvih pola sata sagorećete oko 200 kalorija, ako produžite trčanje sagorećete još koju kaloriju više. U svakom slučaju nije ono što ste želeli da postignete.

Pomešala je jogurt, limun, cimet i još 3 pažljivo odabrana sastojka, kada je ujutru stala na vagu - šokirala se! Probajte naizmenično da menjate brzinu i skratite za pola vreme trčanja i rezultati će, sigurno, brzo da budu vidljivi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.