ŽENE ŠIROM SVETA ODLEPILE ZA TEHNIKOM ŠMIKANJA MONIKE BELUČI: Od sad ćete se služiti samo ovom CAKOM (VIDEO)
Monika Beluči, Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

ženske, obavezno pobajte

ŽENE ŠIROM SVETA ODLEPILE ZA TEHNIKOM ŠMIKANJA MONIKE BELUČI: Od sad ćete se služiti samo ovom CAKOM (VIDEO)

Ona važi za jednu od najlepših žena svih vremena, a nikada ne koristi preterano mnogo šminke

Objavljeno:

Ipak, ono što čini njenu lepotu prirodnom, a opet vanvremenskom, jeste jednostavna kozmetika i pravi način na koji je primenjuje. Otkrivamo vam trikove kako možete da se našminkate kao italijanska lepotica, a što je najbolje od svega - vrlo je lako.

Novi mejk ap trend inspirisan je lepotom italijanske glumice Monike Beluči i načinom na koji ovu divu šminka njen bjuti tim. Zove se italijanski mejk ap, i prilično je popularan na drušvenim mrežama.

Ono što je najbolje od svega jeste da je "dostupan" svim devojkama i ne iziskuje puno ni vremena ni sredstava.

Naglašene guste obrve, istaknute jagodice, poa bronzer u boji terakote i nežno rumenilo čine osnovu ovog trenda u šminkanju i tajnu savršenog izgleda.

Fokus jeste na očima, pa se na kapke nanose dve mat senke, svetlosmeđa preko celog gornjeg kapka i tamnija u čokoladnoj nijansi na centar kapka pa se pažljivo utapka duž ivice kapaka.

Crnu olovku zatim treba naneti oko gornjeg i donjeg kapka, nakon što se postigne takozvani mačji pogled, nanosi se smeđa maskara na gornje i donje trepavice, a zatim se prelazi na usne, koje se definišu olovkom u boji kože i šminkaju kremastim ružem za prirodni, blistavi finiš, piše Avaz.ba.

Na snimku iznad možete pogledati hit trend inspirisan Monikom Beluči, kroz korake, a prate ga oprečni komentari, jednima se veoma dopada dok drugima deluje kao nastavak "messy" šminkanja.

Bonus video:

04:53

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!

(Espreso/srbijadanas/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.