ŠMINKERKA OTKRILA KAKO SE PRAVILNO KORISTI ČETKICA ZA ŠMINKANJE: Zbog jedne stvari možete navući PROBLEM sa kožom
Šminkanje, Foto: Profimedia, Ilustracija

ovo morate znati

ŠMINKERKA OTKRILA KAKO SE PRAVILNO KORISTI ČETKICA ZA ŠMINKANJE: Zbog jedne stvari možete navući PROBLEM sa kožom

Način šminkanja se iz godine u godine menja, kao i trendovi, ali jedan alat je nezamenljiv.

Objavljeno:

U pitanju su četkice za šminkanje. Slavna šminkerka, Edi London otkriva česte greške koje ljudi rade prilikom korišćenja četkica za šminkanje, od pogrešnog odabira do njihovog pranja.

Ona ističe da žene svoje četkice ne čiste dovoljno često, dok korišćenje nekvalitetnih može da dovede do problema na koži.

"Veoma je važno da čistite svoje četkice. Kada kažem čišćenje, ne mislim samo na drške nego I pranje samih dlaka. Nikada ne ubacajte svoje četkice u torbu zajedno sa novčanikom, parama i ko zna čime još", naglasila je šminkerka i savetoivala odlaganje u pamučnu torbicu.

Takođe, držanje četkica u kupatilo je veliko "Ne!" Prema njenom mišljenju, većinu četkica treba da držite dalje od kade i tuš kabina, na suvom i hladnom mestu. Naglašava da na tržištu trenutno ima dosta četkica lošijeg kvaliteta, stoga treba znati odabrati.

"Četka dobre kvalitete trebala bi imati savršenu količinu dlačica i ultrafine sintetičke dlake koje su precizno oblikovane, na primer, četkice za konturiranje i puder nemaju uvek dovoljno dlačica", ističe i dodaje da četkice za obrve, isečene pod uglom, znaju da grebu, piše Dejli Mejl.

Bonus video:

00:23

MAMA U LUDOM PROVODU! Luna Đogani obukla sve CRVENO, stavila i karmin i zavodila kameru, izgleda kao 1.000.000 $! (VIDEO)

(Espreso/mondo/T.B./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.