NAJBOLJI SAVET PROFESIONALNOG ŠMINKERA ZA SAKRIVANJE PODOČNJAKA: Obavezno IZBEGAVAJTE stavljanje korektora OVDE
Ilustracija, Foto: Promo

ovo svaka žena mora da čuje!

NAJBOLJI SAVET PROFESIONALNOG ŠMINKERA ZA SAKRIVANJE PODOČNJAKA: Obavezno IZBEGAVAJTE stavljanje korektora OVDE

Korektor se koristi za prekrivanje problematičnih mesta, poput tamnih fleka, podočnjaka

Objavljeno:

Šminka može mnogo toga da promeni na našem licu, skrene pažnju na delove koje želimo da istaknemo i odvrati je sa onih koje možda manje volimo

Pomaže da osvežavamo izgled kada nismo dovoljno spavali, posebno je tada značajna za predeo oko očiju, iako ne treba da bude ispred svih prirodnih načina da izgledamo odmorno, za početak dovoljno sna.

U tom cilju, korektor može da bude spas. Korektor se koristi za prekrivanje problematičnih mesta, poput tamnih fleka, podočnjaka... Koliko korektora vam treba zavisi od toga koliko vaša podloga pokriva. Međutim, postoji jedan deo vašeg lica na koji ipak ne treba da nanosimo korektor, iako je to verovatno suprutno našim dosadašnjim rutinama šminkanja.

Lice
foto: Printscreen/Youtube/TinaEngeo

Šminkeri kažu da postoji jedno mesto na koje ne bi trebalo da nanosite korektor.

U nekim slučajevima, korektori mogu da pogoršaju stanje naših podočnjaka. Savet šminkera je da se klonimo stavljanja korektora na spoljnim ivicama oko očiju i predala na kome se stvaraju male fine linije(borice) kada se smejemo. Kada postoji višak korektora duž spoljne ivice, to kao rezutat daje povećanje bora i čini ih izraženijim.

BONUS VIDEO

01:07

INTERNET GORI, FANOVI U ŠOKU! Sandra Afrika više NIJE ISTA! Uradila OVO i napravila DRASTIČNU PROMENU u izgledu (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/magazin.novosti/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.