ON JE NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU, A ONA NOSI ŠTIKLE SA PIJACE: Bolje GOLA i BOSA da je izašla, nego OVAKO (FOTO)
Loren Sančez, Foto: laurenwsanchez/ Printscreen/ Instagram

zgodna bez stila

ON JE NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU, A ONA NOSI ŠTIKLE SA PIJACE: Bolje GOLA i BOSA da je izašla, nego OVAKO (FOTO)

Atraktivna voditeljka je, kao i uvek, privukla sve poglede prošetavši u vrlo izazivnoj i smeloj kombinaciji

Objavljeno: 13:13h

Džef Bezos, trenutno treći najbogatiji čovek na planeti, ne razdvaja se od svoje izabranice Loren Sančez, a prati je čak i na modne događaje! Par je sa prijateljima stigao i na Nedelju mode u Njujorku i to na reviju manje poznatog brenda STAUD. A zanimljivo je što su na ovaj modni šou stigli u gala stilu - ni manje ni više nego helikopterom

Atraktivna voditeljka je, kao i uvek, privukla sve poglede prošetavši u vrlo izazivnoj i smeloj kombinaciji. Loren je izabrala ultrakratku haljinu prošivenu crnim šljokicama i sa srebrni detaljima na njoj.

Loren Sančez
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Haljinu je krasio i prilično hrabar šlic koji je sezao gotovo do gaćica i jedan pogrešan korak mogao je lako da pokaže više nego što je 53-godišnja crnka planirala.

Loren Sančez je kombinaciju začinila papreno skupom torbom brenda Hermes čija se cena kreće između 25 i 35 hiljada dolara, kao i srebrnim sandalama sa ogromnim potpeticama od 20 centimetara. Sandale su poslužile svrsi i izdužile figuru ove crnke, ali su istovremeno ostavile "jeftin" utisak. Ona je i inače često na meti kritika dela javnosti zbog lošeg modnog ukusa i insistiranju na seksepilnom oblačenju.

Bilo kako bilo ne može se poreći da je Loren veoma zategnuta i da i te kako vodi računa o svojoj figuri, posebno u svetlu činjenice da ima već 53 godine! A i Bezosa je očigledno potpuno očarala - osnivač Amazona je svuda prati u stopu i uvek je savršeni džentlmen prema njoj.

On je ovog puta takođe izabrao crni autfit, ali nešto ležerniji od svoje devojke - nosio je crne pantalone, majicu, prsluk i kožne kaubojke.

Loren Sančez
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Podsetimo, par je nedavno proslavio veridbu tako što su obilazili Evropu na elegantnoj megajahti vrednioj 500 miliona dolara. Oni su krstarili Mediteranom, a između ostalog obišli su i deo hrvatske obale. Inače, vezu Loren i Džefa razotkrili su mediji u januaru 2019, dok je Bezos još uvek bio u braku sa suprugom Mekenzi Skot. On je svoju slobodu i mogućnost da nesmetano uživa u ljubavi sa Loren skupo platio - razvod ga je koštao 38, 3 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica Amazona.

"Loren je najvelikodušnija, najsrdačnija osoba koju ste ikada sreli, ona je takva inspiracija", rekao je nedavno Bezos u jednom zajedničkom intervjuu, a njegova verenica je dodala da su njih dvoje sjajan tim, da se vole i mnogo zabavljaju zajedno.

ŽENI PREPISAO OGROMNO BOGATSTVO Šerif Konjević TOLIKO VOLI suprugu da sve što je stekao OSTAVIO NJOJ: Otkrio čime je to ZASLUŽILA:

01:07

ŽENI PREPISAO OGROMNO BOGATSTVO Šerif Konjević TOLIKO VOLI suprugu da sve što je stekao OSTAVIO NJOJ: Otkrio čime je to ZASLUŽILA

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.