NAJBOGATIJI ČOVEK SVETA ŽESTOKO KAŽNJEN! Bahatio se na JAHTI pa ga uhvatila HRVATSKA POLICIJA, ovo su DETALJI
Džef Bezos, Foto: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

moraće da plati

NAJBOGATIJI ČOVEK SVETA ŽESTOKO KAŽNJEN! Bahatio se na JAHTI pa ga uhvatila HRVATSKA POLICIJA, ovo su DETALJI

Oni nisu imali mere u svojim avanturističkim aktivnostima

Objavljeno: 17:35h

Ekipa s jahte jednog od najbogatijih ljudi na svetu, Džefa Bezosa, novčano je kažnjena zbog divljanja džet-skijem u blizini Lastova u Hrvatskoj.

Dvojici stranih državljana na licu mesta izrečena je i naplaćena kazna u iznosu od tri hiljade evra, na šta oni nisu imali prigovora. Policiju su pozvali kupači ispred jednog hotela, a bilo je nekoliko dojava, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Ma, to je bio bezobrazluk, iživljavanje, maltretiranje nas kupača. Dođu s te glamurozne jahte, to vam je jahta onog Bezosa, i on je bio tu na Lastovu pre neki dan.

Uživao je na jahti
Uživao je na jahtifoto: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

-I počnu da izvode pi*darije, majmunarije, zaleću se na obalu, dođu na 30-40 metara od nas. Nije to njima ništa, šta je njima da plate tu kaznu. Da je i veća, ne bi trepnuli okom čim na tom superbrodu letuju. Ali neka znaju da se to trpeti neće. I neka su je platili, svaka čast Kapetaniji, konačno je neko rekao zakon je zakon i toliko ćeš i dobiti jer praviš nered u kojem bi neko mogao da ostane bez glave. Bravo, momci", izjavili su neki od svedoka za Slobodnu Dalmaciju.

Džef Bezos i njegova verenica Loren Sančez uživali su na odmoru u Hrvatskoj, koju su napustili pre nedelju dana, ali njihova superjahta vredna 500 miliona dolara i propratni brod ostali su i dalje kod Lastova i zasad nije poznato ko sve boravi na njoj, osim osoblja, kao ni hoće li se oni vraćati.

Bonus video:

00:22

STANIJA SE UTEGLA U TRAČICE PA NAPRAVILA LOM: Espreso paparaco SVE usnimio

(Espreso/Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.