Devojku koja je uvek singl nije lako voleti, ali je vredna toga (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

uvek sama, uvek svoja

Devojku koja je uvek singl nije lako voleti, ali je vredna toga (FOTO) (GIF)

Dragi momci, ovo je tekst za vas, ali ne samo za vas, već i za sva ta prelepa divlja stvorenja koja su navikla da budu solo
Objavljeno:

Voleti devojku koja je uvek singl može biti biti jako teško u početku, jer ona je izgradila visoke zidove i napravila skrovište za sebe, jer zna da samo samu sebe nikad neće napustiti. Voleti devojku koja je tako često singl zaista može biti jako teško u početku, čak i mnogo teže nego što pretpostavljaš, ali za sve što je vredno i dobro je teško izboriti se.

foto: Profimedia

Moraš navići da te nikada neće pitati da joj dohvatiš nešto sa visoke police jer je navikla da dovuče stolicu, da se propne i da to uzme sama. Ona te neće pitati da je otpratiš do kuće jer je navikla da ide sama. Neće te pitati da joj počešeš to nezgodno mesto na leđima koje ne može da dohvati, i biće joj tepško da priča uz prvu jutarnju kafu.

foto: giphy

Ona je ovladala svim solo veštinama i trebaće joj vremena da se navikneš na nju, baš onoliko koliko i njoj da se navikne na tebe. Za nju je skoro strašno da te skroz pusti u svoj svet.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.