Devojku koja je uvek singl nije lako voleti, ali je vredna toga (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

uvek sama, uvek svoja

Devojku koja je uvek singl nije lako voleti, ali je vredna toga (FOTO) (GIF)

Dragi momci, ovo je tekst za vas, ali ne samo za vas, već i za sva ta prelepa divlja stvorenja koja su navikla da budu solo
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ona je pomalo čudna, i nije uvek tako lako izaći na kraj sa njom jer je navikla da u svakom trenutku bude slobodna i svoja. Kad je upoznaš, ne dozvoli da ti umakne, jer više je nego vredna tvoje ljubavi.

4 stvari u vezi koje vam dečko neće oprostiti (FOTO) (GIF)

Ima dana kada će poželeti da se baci u tvoje naručje i kada neće želeti da te pušta iz ruku, a ima i onih kada neće želeti ni da je dodirneš. Ona uvek ima i uspone i padove i često joj misli brzinom svetlosti proleću kroz glavu, ipak navikla je da bude sama.

Kakvu devojku momci žele za ozbiljnu vezu? (FOTO) (GIF)

foto: tumblr

Ona želi da ti se prepusti i potpuno otvori i da te pusti u svoj mali svet, ali teška pitanja da li ćeš ti otići ili ostati uz nju je nikad neće ostaviti na miru. Navikla je da bude sama i teško joj je da odjednom postane tako krhka i ranjiva.

foto: Thinkstock

Ona dobro zna kakav je osećaj kada je neko ostavi i nestane, kako je kad joj neko okrene leđa kada joj je teško. Ona zna kako je teško biti ostavljen jer je to osetila mnogo puta pre tebe, i neće te nikad grubo odbaciti jer zna kakav je to osećaj.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.