GLUMICA ZA ODRASLE OTKRILA KAKO SE NAJBOLJE ZADOVOLJAVA ŽENA: Muškarci, držite se dobro - sve je detaljno objasnila
Rajli Rid, Foto: Printscreen/Instagram/stiffsockspod

neko je morao da kaže...

GLUMICA ZA ODRASLE OTKRILA KAKO SE NAJBOLJE ZADOVOLJAVA ŽENA: Muškarci, držite se dobro - sve je detaljno objasnila

Rajli Rid (32), porno-glumica iz SAD, kaže da muškarci skoro uvek doživljavaju orgazam tokom seksa, ali mnoge žene ostanu uskraćene

Objavljeno:

On ističe da mnoge takve dame mogu da dožive vrhunac samo dok su same, ali ne i s partnerom. Zbog toga je objavila nekoliko saveta kako da premostite ovaj jaz u krevetu.

- Osnova za postizanje ženskog orgazma počinje od vas i načina na koji brinete o sebi. Ovo će se proširiti na to kako se brinete o ženi u spavaćoj sobi, ali i van nje. Pre nego što uopšte pomislite na seks, trebalo bi da razmotrite nekoliko stvari. Niko ne želi prljavog, lenjog ljubavnika - navela je ona.

Prvi i osnovni savet: higijena

Rajli je rekla da je higijena njen savet broj jedan kada je reč o zadovoljstvo u seksu. - Dobra higijena je neophodan minimum, ali nama ženama govori da znate da se brinete o sebi i da nećemo morati da se ponašamo kao da smo vam mame - rekla je ona.

Pored tuširanja, Rajli je istakla važnost čistih noktiju i svežih usana. Ona je dodala i da muškarci treba da održavaju svoje telo i zdravlje u formi, kao i da imaju čist dom i automobil.

Pravilno postavljeno pitanje - pola posla

Osim što moraju da održavaju stvari čistim, Rajli je rekla da muškarci treba da znaju fantazije svojih partnera.

- Najbrži način da saznate šta neko voli jeste da glasno i jasno postavite pitanje. Neophodna je detaljna komunikacija o stvarima koje volimo, ne volimo, najdubljim željama i najmračnijim fantazijama. Istovremeno, pokušajte da upoznate ove stvari u kontekstu vaše veze i kako se ona odnosi na vas i nju kao pojedinca nezavisno od vas - savetuje Rajli.

Veza se može začiniti slanjem vrućih poruka putem mobilnog telefona koje će joj pokazati da su vam njene želje u fokusu.

Duga predigra uz obavezni oralac

- Preporučujem dosta predigre kao i zajedničko samozadovoljavanje. Prljavi razgovori mogu da podstaknu i romantiku, a igračke da povećaju zadovoljstvo - kaže ona.

Muškarcima je poručila da "budu nesebični'"i da redovno pružaju oralni seks svojim partnerkama.​ Međutim, istakle je i da su emocije takođe važne.

Nek se oseća da je posebna

- Žena treba da bude emotivno zadovoljna, a to ćete joj omogućiti ako uvek budete pažljivi - rekla je ona. - Pokažite da ste je svesni i da želite da se povežete sa njom tako što ćete je stalno gledati u oči, tražiti dozvolu ili saglasnost kada radite nove stvari ili je držati za ruke. Puno se ljubite, ona želi da se oseća kao da je jedina koju želite da dodirnete, golicate i ližete“, savetuje Rajli. Najbolja stvar koju muškarci mogu učiniti da udovolje ženi u spavaćoj sobi je da se fokusiraju na nju.

- Najbolji način da joj ugodite u krevetu jeste da naterate da se sve vrti oko nje. Fokusirajte se na nju fizički, mentalno i emocionalno - zaključio je Rajli, piše The Daily Star.

BONUS VIDEO

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/24sedam/V.I./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.