U OVIM GODINAMA SRPSKINJE NAJVIŠE UŽIVAJU U INTIMNIM ODNOSIMA: Svaka žena baš tad doživi najbolji VRHUNAC u krevetu
Žena, Foto: Profimedia

niste ovo očekivali

U OVIM GODINAMA SRPSKINJE NAJVIŠE UŽIVAJU U INTIMNIM ODNOSIMA: Svaka žena baš tad doživi najbolji VRHUNAC u krevetu

Postoji određeno životno doba kada žene najviše uživaju u intimnim odnosima, kaže svetski stručnjak za veze pa otkriva detalje svog isksutva

Objavljeno:

"Dvadesete su vreme kada postoji najviše verovatnoće za seks utroje, eksperimentisanje i dosta ležernih intimnih odnosa. U tim godinama više smo fokusirani na izgled, a manje na zadovoljstvo.

Sećam se dvadesetih kao vrtoglave mešavine slobode i nesigurnosti. Prekinula sam vezu sa svojim dugogodišnjim dečkom sa kojim sam se čak verila na svoj 21. rođendan.

Posle raskida odlučila sam da neko vreme budem sama. Imala sam snažan seksualni nagon i dosta fantazija, ali nisam ništa radila da bih te maštarije ostvarila.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Zanemarite okvire. U redu je ako ne želite dosta iskustva i ne želite da eksperimentišete. Odredite svoja pravila i ne pokušavajte da se pridržavate onih koja vam ne odgovaraju. Ako vam treba više vremena da biste dostigli orgazam, koristite seksualna pomagala kako biste izednačili zadovoljstva vas i partnera. Savršena tela ne postoje. Biti dobar u krevetu ne znači imati sjajno telo, već entuzijazam. Ako se osećate loše nakon seksa, spavate sa pogrešnom osobom", navela je Trejsi Koks u knjizi.

Udala se u tridesetim, bila je to njena prva duža veza, ali joj se nije dopala činjenica da ostane do kraja života u monogamnoj vezi. Razvela se i posvetila karijeri.

Orgazam
foto: Profimedia

"Postoje ipak seksualni bonusi – većina u tim godinama je sigurnija i bolje poznaje svoje telo. Iako se neke žene muče s orgazmom u dvadesetima, većina ga postiže u ovoj deceniji jednostavno zato što su iskusnije i spremnije da traže od partnera da ih zadovolji".

Napomenula je: "Ušla sam u četrdesete osećajući se poprilično zadovoljno svojim seksualnim životom. Dok su se moji oženjeni prijatelji žalili na nedostatak libida, moj slučaj bio je drugačiji. Osećala sam se fantastično. Imala sam ličnog trenera, putovala sam, promovisala knjige i udvarali su mi se duplo mlađi muškarci".

Usledila je nova decenija." Kada sam napunila 50 godina, dve godine nakon menopauze, moj seksualni nagon naglo je pao. Ali nisam imala pojma da će se moj život uskoro promeniti nabolje. Otprilike u to vreme upoznala sam svog drugog supruga Majlsa, ljubav svog života. Menopauza je izazov za sve nas, ali smo obrazovaniji nego ikada i možemo to donekle da okrenumou svoju korist.

Seks može da bude bolji u srednjim godinama jer se žene napokon opuste. Deca su odrasla, ostvarili ste se u karijeri ili se zaustavljate, većina nas je finansijski u boljem položaju i imamo vremena i energije da se usredsredimo na sebe. Seks je manje koncentrisan na penetraciju, sporiji je i erotičniji", prenosi The Sun.

BONUS VIDEO

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/zenablic/Jelena Milenković/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.