Ovakvih žena se muškarci najviše boje! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

ah, Taj ego!

Ovakvih žena se muškarci najviše boje! (FOTO) (GIF)

Mislili ste da vam s ide dobro, a onda je iznenada nestao? Jedan od razloga bi mogao biti i taj što ga je uplašila vaša snaga
Objavljeno:

Pogađate, većina muškaraca je tako otkrila da bi na drugi dejt pre otišla s atraktivnom, nego pametnom ženom, dok su pripadnice lepšeg pola otkrile sasvim drugačije: one cene dobar izgled, ali bi pre bi izašle s inteligentnim muškarcem, čiji su izgled rangirale niže, nego onim koji odlično izgleda.

foto: pixabay.com

Dobijen i odgovor na večno pitanje zašto se muškarci boje inteligentnih žena, a to je zbog trenutnog pomaka u njihovoj percepciji samog sebe. Pored jedne takve, muškarci se ne osećaju dovoljno muževno, odnosno osećaju određenu nesigurnost, zbog koje uglavnom nestaju od takvih žena.

foto: giphy

Bonus video:

15 ideja kako da vam spavaća soba izgleda spektakularno!

Spavaća soba ima važnu ulogu u vašoj kući, a mnogima je to i omiljena prostorija u njoj. Zato joj i treba najbolji dizajn u kom ćete uživati i moći da se opustite. Ako mislite da vam treba mnogo vremena i novca da bi vaša soba izgledala ovako luksuzno, prevarili ste se. Samo izmenite poneki detalj, promenite boje zidova i malo osvežite nameštaj farbanjem, i to je sve. Evo 15 super ideja kako da vam spavaća soba izgleda savršeno!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.