OVAJ JE PRAVI! Samo ovi muškarci imaju 9 navika koje svaka žena OBOŽAVA!
Foto: Shutterstock

9 pravila

OVAJ JE PRAVI! Samo ovi muškarci imaju 9 navika koje svaka žena OBOŽAVA!

Ponekad se čini da takvi muškarci postaju vrsta kojoj preti izumiranje. Zato ne čudi što se ženama srca tope kada naiđu na onoga koji i sitnicom pokazuje da mu je stalo
Objavljeno:

Ovih 9 malih navika praktikuju pravi muškarci:

Otvaraju ženi vrata Kada muškarac ženi otvori vrata, ona se automatski oseća bolje, kao dama koju nen muškarac poštuje. Prvai muškarac vrata će otvoriti i ženi koju ne poznaje, i sigurno se neće gurati kako bi, npr. ušao u autobus pre nje.

Sačuvaće zadnji zalogaj za nju Taj mali gest otkriva koliko je muškarac nesebičan. Onaj ko razmišlja na taj način sigurno ne bi mirne savesti sedeo dok majka s detetom pokraj njega stoji. Nema gore, nego živeti s nekim ko misli samo na sebe.

foto: Thinkstock

Nije im problem provoditi vreme s njenom porodicom i to opet pokazuje da je nesebičan i kako mu je važno da je žena koju voli srećna. On na odlazak njenoj porodici neće gledati kao na nešto "što mora odraditi", već će te trenutke iskoristiti kako bi još bolje upoznao ženu koju voli.

Ponosno predstavljau svoju dragu svakome Jer, to je žena koju voli i pravom muškarcu nije neugodno pokazati to u javnosti. Takođe, ulaziti negde prvi i ostaviti svoju ženu metrima iza sebe je prizor koji srozava ugled svakog muškarca bez obzira koliko lep i uspešan bio.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.