OVAJ JE PRAVI! Samo ovi muškarci imaju 9 navika koje svaka žena OBOŽAVA!
Foto: Shutterstock

9 pravila

OVAJ JE PRAVI! Samo ovi muškarci imaju 9 navika koje svaka žena OBOŽAVA!

Ponekad se čini da takvi muškarci postaju vrsta kojoj preti izumiranje. Zato ne čudi što se ženama srca tope kada naiđu na onoga koji i sitnicom pokazuje da mu je stalo
Objavljeno:

Nedavno sam u jednom vagonu prigradskog voza svedočila prizoru - sva sedišta zauzeli su muškarci u punoj snazi, a sve žene su stajale. Bilo je to nekako žalosno za videti. Zapitala sam se di li bi meni, da sam muškrac, bilo neugodno sediti dok žena pokraj mene stoji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naišla sam na još jedan primer koji je dokaz kako je pravih muškaraca danas sve manje: Djevojka s malom bebom u jednoj ruci, vrećicama u drugoj i rancem na leđima stajala je u vozu. Tri mlađa muškarca (30-tih godina) sedila su pokraj nje i ni jedan nije želeo ustati.

foto: Shutterstock

Zapitala sam se: "Kakvi su prema ženama s kojima žive?". Na kraju je mladoj majci mesto ustupila žena.

Ovakve i slične situacije postale su nažalost svakodnevna pojava. Zato ne čudi što se ženama srca tope kada naiđu na pravog džentlmena, na nekoga ko će i najmanjom sitnicom pokazati da mu je stalo, da je nesebičan, pošten, saosećajan i da poštuje ženu s kojom je u vezi. Ponekad se čini da takvi muškarci postaju vrsta kojoj preti izumiranje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.