MISLILA JE DA JE MUŽ VARA KADA JE IZVUKLA VIBRATOR I LUTKU NA NADUVAVANJE IZ TORBE: Saznala je ŠOKANTNU stvar
Ilustracija, Foto: Printscreen

AU

MISLILA JE DA JE MUŽ VARA KADA JE IZVUKLA VIBRATOR I LUTKU NA NADUVAVANJE IZ TORBE: Saznala je ŠOKANTNU stvar

Očajna žena tražila pomoć stručnjaka

Objavljeno:

Deidre je stručnjak za odnose u vezama, a ovoga puta javila joj se žena koja je u sportskoj torbi svog supruga pronašla rekvizite koji su je ozbiljno uznemirili.

U braku sam deset godina, a moj suprug i ja imamo 36. godina. Pre nekoliko dana u njegovoj torbi sam pronašla lutku na naduvavanje, kondome i vibrator.

Kada sam to izvukla iz torbe i pitala ga o čemu se radi, uvređeno mi je odgovorio kao da ja ne znam za šalu. Insistirao je na tome da me nije prevario i da je vibrator namenjen za unapređenje našeg seksualnog života, koji je u zadnje vreme loš. Naravno, to nije tačno, jer mi imamo seks jednom u par meseci, najviše tri.

Imamo četvoro dece, ogromne obaveze i jednostavno mi nije do toga. Nikada nije bio iskren prema meni. Jednom je došao kući i saoštio mi je da je radi vasektomiju. Posvađali smo se i nismo govorili nedeljama, a na kraju sam odlučila da mu oprostim zbog dece.

Kondom
foto: Profimedia

Deidre je odgovorila:

Oboje radite neke važne stvari bez konsultacija. To nije ok, pre svake odluke, morate da se konsultujete. Seks je veoma važan za održavanje bliskosti u vezi i braku. Bitno je da imate jedno veče za sebe u toku nedelje.

To znači da decu pošaljete na spavanje, a vama da organizujete romantično veče i naravno, znate šta nakon toga sledi. Potrudite se da vaša veza opstane.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.