A još je i za dž: Ugrabite još malo letnje magije! (FOTO)
Foto: preentscreen, facebook

besplatni septembar

A još je i za dž: Ugrabite još malo letnje magije! (FOTO)

Studentski Kulturni Centar Beograda predstavlja besplatni i zabavni program za mesec septembar
Objavljeno: 16:32h

petak, 02.9. u 21.00-22.30h koncert gudačkog kvarteta „MAESTOSO“ nastupaju: Ćirković Ivan- 1. violina Palinkaš Nina- 2. violina Dimić Đukić Jelena- viola Gvojić Ana- violoncello Gudački kvartet čine studenti Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu (treća, četvrta godina i master studije) u klasi prof. Ladislava Mezeia. Svako od ovih mladih ljudi iza sebe ima veliki broj nagdrada i priznanja, kako u zemlji tako i u inostranstvu (Srbija, Italija, Rumunija, Francuska, Nemačka).

subota, 03.9 u 21.00 - 22.00h Džez koncert GORICA ŠUTIĆ KVARTET Gorica Šutić –vokal Denis Nikicić – gitara Andrija Vojvodić – kontrabas Dimitrije Mojsijević – bubnjevi Kvartet čine mladi muzičari sa Fakulteta muzičke umetnosti, odsek za Džez i popularnu muziku. U jazz standarde unose novi zvuk i ideje nastale medjusobnimdopunjavanjen i zajedničkim sazrevanjem četvrtak, 08.9. u 19.00h Ciklus „Putujem i pričam“

Udruženje „Srbija za mlade“ - utisci sa letnjih putovanja i dogadjaja i promocija jesenjih putovanja i avantura Srbijom.

petak, 09.9. u 18.00 Kaligrafija predavanje/radionica predavač: Silvana Ručnov, slobodna umetnica;organizator: Bojana Pokrajac Ulaz na radionicu je slobodan. Kaligrafski alati (trska, guščije i čelično pero) kao i sav neophodan material su obezbeđeni.

petak, 09.9. u 21.00 koncert gudačkog kvarteta „MAESTOSO“

nedelja, 11.9. u 19.30 PREDSTAVLJANJE SKC-OVE BESPLATNE RADIONICE FOTOGRAFIJE u prostoru bašte skc-a će biti predstavljena nova sezona radionice fotografije. Predstaviće se metod rada i završne prezentacije radionice iz prethodnih sezona. takođe ćemo kroz otvorenu i dvosmernu komunikaciju pokušati pronalaženje tema kojima će se radionica baviti u narednom periodu.

ponedeljak, 12.9. u 19.00 SHEMA psihoterapija – predstavljanje škola psihoterapije Tim projekta "Pričajmo o tome" u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom u okviru niza predavanja Psihoterapijske škole, predstavlja Shema terapiju u saradnji sa savetovalištem Mozaik. . Shema terapiju će nam predstaviti Tijana Mirović

petak, 16.9. u 20.30h Miloš Tomić: "Bezvezni filmadžija" Miloš Tomić u epizodi: "bezvezni filmadžija" sa entuzijazmom će vas provesti kroz veče svojih, možda najglupljih filmskih momenata. sasvim prvi, oduševljenički radovi, gnjavaže sa prve godine studija, porodični snimci zanimljivi samo najbližima, kućni eksperimenti koje niko drugi ne bi trebao da gleda.Ovaj program je nastavak "filmova kojih se stidim", znači, opet grebemo po dnu filmske kace. Ne obećavam smešno veče ni dobru zabavu ali ima nas raznih, možda se nekome i to svidi...za ne daj bože, biće tu i par klasika ali viđenih na nov način.

subota, 17.9. u 20.00h 3 + 3 TRI PLUS TRI NAS TROJE PLUS VAS TROJE Poetsko-muzičko veče Poziju čitaju: Jana Aleksić, Milica Milosavljević i Danilo Lučić Sviraju: NAS TROJE

utorak, 20.9. 20.30 Džejms Džojs i film, kino-roman Nikole Lorencina Razgovor sa autorom, uz filmske inserte

četvrtak, 22.9. 21.00 Akustični bend "Krilat i Beo" Krilat i Beo je akustični bend iz Beograda. Svoju karijeru započinju po podzemnim prolazima i ulicama Beograda kao ulični muzičari da bi se ubrzo preselili u odaje zgrade Bigza gde počinju da rade na autorskim pesmama. Krilat i Beo pevaju pesme srca koje govore o prijateljstvu, ljubavi, gradu, zemlji, teškim trenucima i blistavim stanjima duhovne slobode.

petak, 23.9. u 21.00 - 22.30hKoncert gudačkog kvarteta „MAESTOSO“

subota, 24.9. u 21.00-22.00h Džez koncert Petra Leona Matiša kvartet

nedelja, 25.9. 21.00 Dunja Dačić - Dojo Dunja Dačić, u muzičkom svetu poznatija kao Dojo, je novosadska kantautorka, producent i multi - instrumentalista. Njena muzika je atipična kombinacija vokalnih elemenata i filmske muzike prožete tradicionalnim pevanjem sa Balkana.

Dodjite da ugrabite još malo letnje magije !

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.