Ovogodišnja Gitarijada se ne propušta: Prvog dana nastupaju Riblja Čorba i Bajaga, a onda kreće još veće ludilo (FOTO)
Foto: Dragan Stojanović

žurka u zaječaru

Ovogodišnja Gitarijada se ne propušta: Prvog dana nastupaju Riblja Čorba i Bajaga, a onda kreće još veće ludilo (FOTO)

Prvog dana, 29. Juna 2017, binu ravnopravno dele Riblja Čorba i Bajaga i Instruktori, što se nikada do sada nije desilo u Srbiji

Objavljeno:

Čelnici Gitarijade su posebno naglasili da žele da daju šansu novim i mladim bendovima, koji će moći da se kvalifikuju putem takmičenja na Mini Gitarijadama. Prva Mini Gitarijada održava se 19.maja u Novom Pazaru, a kao zvezde večeri nastupiće Neverne Bebe, čiji je frontmen Milan Đurđević promoter Mini Gitarijada. Pored Novog Pazara, iste će biti održane i u još 15 gradova – od Zrenjanina do Kosovske Mitrovice.

foto: Dragan Stojanović

Poznata po sjajnim koncertima, odličnom pratećem programu i Zaječarskom pivu, Gitarijada je i ove godine odlučila da kamp za fanove bude besplatan, dok su hoteli u ovom gradu i okolini rasprodali sve svoje kapacitete odmah nakon The Cultove najave da će nastupiti na ovom uglednom festivalu.

Veliki broj medija i kolega došao je na press konferenciju da podrži Gitarijadu i izvođače, među kojima i Johhny Ranković, NBG i ostale ličnosti rockerske scene prestonice.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.