KOJO O SVOM FILMSKOM DEDI: Gidra me odveo u kafanu, nahranio i dao mi, kao sad da vojniku daš 1. 000 evra! (FOTO)
Foto: Story

bio je veliki car

KOJO O SVOM FILMSKOM DEDI: Gidra me odveo u kafanu, nahranio i dao mi, kao sad da vojniku daš 1. 000 evra! (FOTO)

U par rečenica koje smo izmenili, rekao mi je da je došao jer ima neka posla u blizini. Ostalo vreme smo ćutali. Po povratku iz vojske saznajem od prijatelja da me je slagao. Seo je u auto i došao samo zbog mene -ispričao je Nikola Kojo kako je njegov filmski deda Žika (Dragomir Bojanić Gidra) brinuo o malom Miši kad je porastao
Objavljeno:

- Sa druge strane stoji pored auta i puši Gidra. “Šta čekaš? Ulazi”, kaže mi svojim šumadijskim akcentom koga se nije nikada odrekao.

Odveo me je u kafanu, nahranio, dao kao sad vojniku da daš 1 000 evra i otišao. U par rečenica koje smo izmenili, rekao mi je da je došao jer ima neka posla u blizini. Ostalo vreme smo ćutali, Po povratku iz vojske saznajem od prijatelja da me je slagao. Seo je u auto i došao samo zbog mene. Rekoše mi da je tako Milivoje Živanović brinuo o njemu i o drugim glumcima – klincima. Želeo je da vrati tu pažnju i da se nastavi tradicija. To je bio Dragomir Bojanić Gidra – opisao je Kojo svoju epizodu sa Gidrom, ali ne sa snimanja, već iz vojske, kada mu je u posetu došao njegov “filmski” deda.

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Nedeljnik)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.