Nouvelle Vague, BG, 24. jun! Još imate dilemu gde ćete biti to veče? (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

LJUBAV POD VEDRIM NEBOM

Nouvelle Vague, BG, 24. jun! Još imate dilemu gde ćete biti to veče? (VIDEO)

Iz evropske prestonice romatike i šansona dolaze nam miljenici beogradske publike
Objavljeno: 15:23h

Pesme poput : "Just Can't Get Enough" (Depeche Mode), "In a Manner of Speaking" (Tuxedomoon), "Guns of Brixton" (The Clash), "This Is Not a Love Song" (Public Image Ltd), "Ever fallen in love" (Buzzcocks), "Too Drunk to Fuck" (Dead Kennedys), "Marian" (The Sisters of Mercy), "Making Plans for Nigel" (XTC), "A Forest" (The Cure), "Teenage Kicks" (The Undertones) čine samo deo opusa senzacionalne i uzavrele set liste koja će razgaliti okupljene na beogradskom koncertu.

Jedan od ciljeva ovog koncerta jeste i da, u saradnji sa upravom Muzeja Jugoslavije, skrene pažnju javnosti na biser pejzažne arhitekture u prestonici nekadašnje Jugoslavije kako bi u njegovom punom sjaju podsetio Beograđane na njegove mnogobrojne prednosti i glamur kojim je nekada plenio.

Iz tog razloga će ovaj koncert biti uvršćen u zvanični program projekta Muzeja Jugoslavije pod nazivom “Leto u Muzeju“ u okviru kojeg ćese u toku leta dešavati i mnogi drugi programi sa ciljem ponovne popularizacije ove lokacije.

MUZIČKA COOL TURA je mlada produkcijska kuća koja pokreće istoimeni serijal događaja namenjenih publici sa istančanim muzičkim ukusom i ozbiljnijim očekivanjima kada su u pitanju produkcijski standardi i ukupan koncertni doživljaj.

Organizatori ambiciozno najavljuju da će njihov prvenac biti ubedljivo najlepši koncert benda Nouvelle Vague održan u Beogradu , a možda čak i na celoj turneji u okviru koje promovišu novi album i još jednom posećuju naš glavni grad.

foto: Printscreen/youtube/Orange Slovensko

Ne propustite novi, zavodljivi letnji miks Nouvelle Vague, benda koji Beograd - voli!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.