ELEMENTAL (OPET) U BG! Pa, kud ćete bolje mesto za izvesti svoju dragu na provod? (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

konačno!

ELEMENTAL (OPET) U BG! Pa, kud ćete bolje mesto za izvesti svoju dragu na provod? (VIDEO)

U subotu, 6. maja u beogradskom Domu omladine, biće održan dugo očekivani koncert hrvatskog benda Elemental, a Kandžija i gole žene nastupiće kao predgrupa
Objavljeno:

Članovi Elementala su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, gitarista Erol Zejnilović, basista Konrad Lovrenčić. klavijaturista Davor Zanoški, bubnjar Ivan Vodopijec i prateći vokal Vida Manestar. Oni za sebe kažu:

"Mi smo bend koji pleše na granici nemogućeg i to čini uspješno. Ne osjećam da sam bilo kojom pjesmom ili albumom izdala ono u što vjerujem - kreacija mora biti slobodna, moramo biti ono što jesmo, autentični i stajati iza svojih riječi i muzike".

Osim što su vrhunski studijski muzičari, na brojnim nastupima u celom regionu dokazali su se kao jedan od najboljih koncertnih bendova, koji ima blizak odnos i odličnu komunikaciju sa publikom.

Poslednji album "Tijelo", koji su izdali prošle godine, povodom osamnaest godina rada, označava prekretnicu u njihovom radu i to je prvo izdanje Elementala za sopstveni label 383 Records, ali i prvi dvostruki studijski album sa 18 pesama.

Pored pesama sa novog albuma, koje su već postale hitovi, "Goli i bosi", "Sve je moje tuđe", "U duši smo junaci", "Hej Slaveni", publika u Beogradu će uživati i u već dobro znanim pesmama "Malena", "Napokon", "Iz dana u dan", "Prokleta ljubav" i mnogim drugim.

UIaznice za koncert u Domu omladine se još uvek mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a po ceni od 1510 dinara.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.