Kako se ono kaže, zapalio Sava Centar? E pa, Vlatko Stefanovski je zaista to uradio! (VIDEO)
Foto: Teodora Ćirić

koncert Za pamćenje

Kako se ono kaže, zapalio Sava Centar? E pa, Vlatko Stefanovski je zaista to uradio! (VIDEO)

Zajednička svirka Vlatka i slovenačkog big benda, pod dirigentskom palicom Rudolfa Gasa, na kraju je podigla na noge ceo Sava centar
Objavljeno:

Treba istaći verziju klasika „Uči me, majko, karaj me“.

„Kalajdžijsko oro“, pa još jedan Leb i sol hit „Čukni vo drvo“, te standard Stivija Vondera „Superstition“ doneli su potpunu euforiju, a dirigent Rudolf Gas je i kao pevač i šoumen u pojedinim momentima bio sjajan u tandemu sa glavnom zvezdom.

Svima znana tema iz sedamdesetih „Pick Up the Pieces“ okončala je zvaničan deo koncerta, a publika je želela još i pošto je ponovljenim „Kalajdžijskim orom“ okončan prvi bis. Tek kad je, uz stojeće ovacije, ponovljena impresivna verzija „Uči me, majko, karaj me“, koncert je, definitivno, bio završen.

DOBRO SU SE SETILI! Svetski bestseler najzad i U SRBIJI

Proslavljeni virtuoz se, očekivano, pokazao fantastično i u ovakvoj postavci koja, doduše, za njega nije novitet, a orkestar iz Slovenije je svakim tonom opravdao brojne komplimente koje im je Stefanovski upućivao u najavi događaja. Koncert u Beogradu, kao i prethodni u Skoplju, potvrdili su da je nastavak saradnje, posle prvog zajedničkog „trijumfa“ na sceni u Ljubljani 2015. godine, bio prava odluka. (Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.