PROBAO PRŠUTU, KAJMAK I PREBRANAC I RASPAMETIO SE! Mihail Barišnjikov baš uživa u Beogradu!
Foto: printscreen/youtube

Uživancija

PROBAO PRŠUTU, KAJMAK I PREBRANAC I RASPAMETIO SE! Mihail Barišnjikov baš uživa u Beogradu!

Tradicionalna jela probao je u jednom od najpoznatijih prestoničkih restorana, gde je uživao u prebrancu, ajvaru i paprici s belim lukom
Objavljeno: 13:29h

Svetski putnik je u Beograd došao pripremljen. Čuo je da je noćni život Beograda prilično bogat, pa je poželeo da makar iz automobila vidi gde se mladi zabavljaju. Hteo je da iskusi i veselu kafansku atmosferu, o kojoj je slušao preko okeana, a sinoć je po zgusnutom programu trebalo da večera sa američkim ambasadorom Kajlom Skotom.

SNAŽAN SI KAO BIK, A NEŽAN KAO GALEB! Suzana Mančić balavila za baletanom iz Seks i grad! Iako je i sam strastveni fotograf, slavni igrač ne uživa u svetlosti fotoreporterskih bliceva, za razliku od svetlosti pozornice. Kao da se umorio od popularnosti. Na izuzetno posećenoj konferenciji za novinare u Narodnoj skupštini juče je prokomentarisao:

- Zašto me jure svi ovi ljudi, kad su karte za sve tri predstave prodate?! - a potom dodao - Samo da me ne pitaju svašta.

Najavljujući predstavu Barišnjikov je rekao da je počastvovan pruženom pažnjom, koju nije očekivao:

Ž- Nestrpljiv sam da se susretnem sa vašom publikom. Ruska i srpska kultura su veoma bliske, povezuju nas religija, jezik i druge kulturne veze. Ovo delo nije predstava umetničke igre već tranzicija igre u pozorište. Za mene, ovo je potpuno ličan i intiman projekat. (Espreso.co.rs / Srbija Danas)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.