JEDNA SE RAZVODILA 3 PUTA, DRUGOJ SE BORILI ZA ŽIVOT: Omiljene VEŠTICE iz serije NIKADA ne biste prepoznali (FOTO)
Serija Čari, Foto: Printscreen/Instagram/thehollycombsfan

kako su se promenile!

JEDNA SE RAZVODILA 3 PUTA, DRUGOJ SE BORILI ZA ŽIVOT: Omiljene VEŠTICE iz serije NIKADA ne biste prepoznali (FOTO)

Serija se fokusira na tri sestre Pru Halivel koju je igrala Šenen Doerti, Pajper Halivel odnosno Holi Mari Koums i Fibi, to jest glumica Alisa Džejn Milano.

Objavljeno:

Američka serija "Čari" završila je emitovanje pre 15 godina, a premijeru su imali davne 1998. godine. Radnja prati tri sestre koje koriste svoju "Moć trojstva" da bi zaštitili nedužna od zlih bića kao što su demoni i veštice. Skrivanje pravog identita otežava im svakodnevni život . Serija se fokusira na tri sestre Pru Halivel koju je igrala Šenen Doerti, Pajper Halivel odnosno Holi Mari Koums i Fibi, to jest glumica Alisa Džejn Milano.

Šenen Doerti (Pru)

Tokom snimanja serije bila je u vezi sa Džulijanom Makmanom. U seriji je imala moć pomeranja predmeta i tumačila je ulogu najstarije sestre. Danas ima 52 godine, dva puta se udavala a iza sebe ima ozbiljnu i bogatu glumačku karijeru. Pored serije "Čari" poznata je po ulozi u seriji Beverli Hils.

Takođe, ona se duže vreme borila sa rakom, a zbog bolesti hormoni joj nisu bili u balansu posle čega se to odrazilo na fizički izgled.

Šenen Doerti
foto: EPA/JASON SZENES

Holi Mari Koums (Pajper)

Srednja sestra imala je moć da zamrzne ljude i predmete. Ovo je bila jedna od najpoznatijih uloga koje je igrala, a takođe osim glumom bavila se i producentskim poslom. Tri puta se venčavala i sva tri puta i razvela, a poslednji razvod dogodio se 2011. godine. Danas ima 49 godina, a mnogi je se sećaju i po ulozi u novijoj seriji "Uvod u anatomiju".

Alisa Milano (Fibi)

Najmlađa sestra imala je moć slutnje koja omogućuje da uz pomoć vizija predoseti šta bi moglo da se dogodi. Danas, Alisa ima 50 godina i iza sebe brojna glumačka ostvarenja. Pored pomenute uloge, svi je pamete i po ulozi u "Patologiji". Ona se nije mnogo promenila od emitovanja serije.

BONUS VIDEO:

01:03

JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SRBIJU! Glumica ne može da sakrije emocije, POTOM SPOMENULA DECU: Nisu svesni ko su im roditelji

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.