GREŠKA U SERIJI "BOLJI ŽIVOT" ZA MALO DA JE SKLONI SA MALIH EKRANA: Jedna TAJNA je sačuvala REMEK DELO od PROPASTI
Bolji život, Foto: Printscreen

au

GREŠKA U SERIJI "BOLJI ŽIVOT" ZA MALO DA JE SKLONI SA MALIH EKRANA: Jedna TAJNA je sačuvala REMEK DELO od PROPASTI

Ovo niste očekivali, mnogi se i dan danas pitaju šta bi bilo da se ovo otkrilo tada

Objavljeno:

Kultna serija „Bolji život“ jedna je od najgledanijih serija u bivšoj Jugoslaviji. Svakodnevna dešavanja porodice Popadić od 1987. do 1991. pratilo je više miliona gledaoca širom Srbije i okolnih zemalja. Serija je za mnoge bila najbolja „bez greške“, međutim, nedavno se na internetu pojavila informacija da u seriji postoji jedna velika greška.

Siniša Pavić je napravio jednu ogromnu grešku u seriji „Bolji život„, tvrde ljudi na Fejsbuk stranica „Dnevna doza prosečnog advokata“, a greška se odnosi na naslednike koji su se pojavili u testamentu Gigine sestre.

– Kada je Gigina sestra ostavila testament, u kojem je za svoje testamentalne naslednike odredila Giginu decu (Violetu, Guzu i Slobodana), postavljajući im, njima teške uslove, koje prvo moraju ispuniti kako bi bili proglašeni za naslednike (Violeta da se uda, Guza da nađe posao, Slobodan da završi razred vrlodobrim uspehom – što je suštinski zaplet serije), nije trebalo krenuti putem ostvarivanja tih postavljenih uslova, već su testamentalni naslednici jednostavno mogli da se ne prihvate nasledstva.

Bolji život
foto: ZORANA JEVTIĆ, LUKA ŠARAC

Sve je moglo da bude drugačije

Tada bi celokupnu zaostavštinu odmah nasledio Giga, kao jedini zakonski naslednik svoje sestre. Tako bi Popadići pare uzeli odmah, platili bi Macoli spomenik (ispunili i nalog), i ne bi bilo serije uopšte. Postavlja se onda pitanje zašto advokat Radujković nije krenuo u tom pravcu, nego je Gigi rekao da u testamentu nema nijedne rupe“, navodi se na ovoj Fejsbuk stranici, a prenosi Magazin Novosti.

Ispod ove objave bilo je mnogo komentara koji su odlučili da podele svoje mišljenje ali i oduševljenje u vezi serije. Ipak, jedan se izdvojio kao najduhovitiji.

„Oni da se odreknu u Giginu korist!? Pre bi se odrekli u korist Jezdimira Uskokovića?“, glasio je jedan komentar koji je nasmejao mnoge.

ANDRIJA MILOŠEVIĆ O ŽIVOTU: Majka je skupljala novac šest meseci da bi mi kupila duksericu, čuvao sam ovce:

01:08

ANDRIJA MILOŠEVIĆ O ŽIVOTU: Majka je skupljala novac šest meseci da bi mi kupila duksericu, čuvao sam ovce

(Espreso/ Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.