U životu moraš da gaziš preko leševa ako želiš da budeš bogat! Surova priča o osnivačima MekDonaldsa! (VIDEO)
Foto: Promo

Istinita priča o novcu

U životu moraš da gaziš preko leševa ako želiš da budeš bogat! Surova priča o osnivačima MekDonaldsa! (VIDEO)

Ovaj film možemo da svedemo na jednu rečenicu: "Psi jedu pse, a pacovi pacove"
Objavljeno: 21:20h

Braća su izgubila sav svoj naporan rad od jednog čoveka i njegove pohlepe, voleli ga ili mrzeli, Krok je ispunio svoj cilj i zarađuje milijarde, ali po koju cenu? U najmanju ruku, ovaj film će vam dati novu zahvalnost za Mekdonalds i shvatićete da zaista morate da imate stomak da biste bili tako uspešni!

Henkok je izvagao tok same radnje na način da celo vreme vas vuče dalje, kako bi saznali čitavu priču. Sam prikaz tog vremena je odličan i imate osećaj da ste tamo u vreme kada su nastajale velike priče. Nailaze delići, tada tek u začetku, kojima danas znate tačno mesto.

foto: Promo

Gledate istoriju kako se stvara i to je zasigurno veliki doprinos kako režisera tako i scenariste Roberta Sigela. Scenografija, fotografija, muzika, sve funkcioniše u duhu priče i vremena, tako da kad sve sagledam, Henkok je uradio sve što je mogao da isprati ovako veliku priču.

foto: Promo

"Founder" svakako nije najveći film ikad napravljen, ali on pokriva veoma važnu temu. Svako ko je jednom jeo Mekdonalds treba da pogleda ovaj film kao suptilan način da se priznaju braća Mekdonalds. Iako ima nedostataka, "The Founder" je još uvek prilično dobar biografski film, koga bismo svima preporučili. Ako vas ne privuče njegova zanimljiva priča koja bi može bez problema da vas zalepi za kauč i u kojoj možete saznati kako je Krok uspeo da ostavri svoju viziju, onda bi mogla da vas privuku odlična tri glavna glumca koja će bez problema privući vašu pažnju u bilo kom trenutku filma.

Naša ocena 9/10!

(N.A)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.