NAJJAČE SCI-FI RIBE o kojima muškarci KOJIMA danonoćno FANTAZIRAJU - da, znate na šta mislimo!
Foto: Printscreen

Uhhhh

NAJJAČE SCI-FI RIBE o kojima muškarci KOJIMA danonoćno FANTAZIRAJU - da, znate na šta mislimo!

Žanr naučne fantastike je generalno o sanjarenju. Šta ako bismo otkrili vanzemaljske žene koje su super ultra seksi? Svako ima svoja sanjarenja zar ne?
Objavljeno: 15:29h

6. Dejna Skali

foto: Printscreen

Nema ko nije nekada gledao "stari" Dosije Iks i ako mnogi frajeri neće priznati, ali svi su se tajno ložili na Dejnu. Ona nije bila najseksepilnija, ali je nekako svima prirasla srcu.

7. Kler Benet

foto: Printscreen

Mnogi mrze seriju "Heroes" jer pola serije pojma nemate o čemu se radi, ali mnoge nije ni bilo briga jer su svi čekali Hajden Penetjer da se pojavi. Ona je glumila navijačicu koja je bila u principu neuništiva i preslatka.

8. Princeza Leja

foto: Printscreen

Zaista nema potrebe da budete iznenađeni sada. Znali ste da će biti na ovoj listi. Znali ste! Da nije bila ceo svet bi mogao da nestane i zato što se svaki tip u nekom trenutku svog života ložio na nju. Pitanje je zašto? Jeste bila zgodna i onaj bikini u "Povratku Džedaja" je uh....Ali zašto su se toliko svi sekli na nju? Bila je mlada, 18 godina u tom trenutku, ali verujemo da je njen borbeni duh bio taj koji je privlačio muškarce.

9. Pink Rendžer

foto: Printscreen

Nema bolje osobe za malo nostalgije nego originalne pink rendžerke, Ejmi Džo Džonson. Svi smo mi gledali Moćne rendžere dok smo odrastali i baš zato što im je ciljna grupa bila omladina rewtko ko je ovu seriju svrstavao u Sci-fi. Moćni rendžeri zaslužuju da dobiju priznanje, a svakako i Ejmi Džo. Ona je bila nešto najbolje što je većina klinaca do tada videla.

10. Sil

foto: Printscreen

Sve đžene sa naše liste su prelepe i to za sva vremena, ali neke su ipak za nijansu bolje od drugih, u zavisnosti koliko godina imate kada ih otkrijete. Za mnoge tipove, Nataša Henstridž je razvalila u "Species". Sva njena lepota, delovi tela bili su otkriveni na velikom platnu. ona je glumila vanzemaljca koji je ubijao frajere posle seksa, ali garantujemo da bi se većina dobrovoljno prijavila.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.