Orthodox Celts IMAJU NOVI ALBUM! Aca Celtic za Espreso otkriva po čemu se on razlikuje od prethodnih! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Orthodox Celts Official

Many Mouths Shut!

Orthodox Celts IMAJU NOVI ALBUM! Aca Celtic za Espreso otkriva po čemu se on razlikuje od prethodnih! (FOTO) (VIDEO)

- Izašla nam je recenzija na sajtu London Celtic Punks. Ja ne znam da li smo ikada dobili bolju recenziju od nekoga! To je dokaz da i tamo imamo ozbiljnu fan bazu - ističe Aca Celtic za Espreso
Objavljeno: 22:50h

Šta je to što "Many Mouths Shut" razlikuje od prethodnih albuma?

- Dve stvari! Prva, sve smo sami uradili, od prvog tona do izdavačke kuće koju smo osnovali! Drugo, fanove, ljude iz prvih redova, smo doveli u studio da nam pevaju prateće vokale. I zato je ovaj album drugačiji od ostalih!

foto: Espreso.co.rs

Kad možemo da očekujemo da ćemo ga čuti uživo?

- Dobrih mesec dana idemo da sviramo za sebe u nekom studiju. Onda 4. marta u Požarevcu kreće turneja, 11. sviramo u Banjaluci, 17. Beograd - to je centralni St. Patrick's Day koncert! Trenutno se potvrđuju ostali datumi, a biće i internacionalnih nastupa.

foto: Espreso.co.rs

"Domaći" Irici (koji žive i rade u Srbiji i okruženju) vas obožavaju! Kako inostrana publika reaguje na vašu muziku i kada ćete nastupati u zemlji čiju muziku svirate?

- Svirali smo u Italiji, Švajcarskoj, Švedskoj, Rusiji... region da ne pominjem, ali na "ostrvu" nismo. Organizatori odustanu onog trenutka kada ukapiraju da nam trebaju vize. Njima to deluje nestvarno, oni nemaju pojma šta su vize! I kada im kažeš da mi nismo u Evropskoj uniji i da im treba još 1.500 funti za vize, tu pada interesovanje.

foto: Printscreen / londoncelticpunks.wordpress.com

- Ipak, ja nadam da ni to nije nepremostivo. Videćemo sa ovim albumom! Izašla nam je recenzija na sajtu London Celtic Punks. Ja ne znam da li smo ikada dobili bolju recenziju od nekoga! To je dokaz da i tamo imamo ozbiljnu fan bazu, pa mislim da nije nerealno očekivati da se i to promeni!

Uoči promocije novog albuma, Orthodox Celts su objavili i animirani spot za pesmu "I Wish You The Very Worst", urađen u saradnji sa Unom Isailović.

(MBJ)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.