SNIMILA INTIMNE SCENE SA LAUŠEVIĆEM, PA POKAZALA KAKO SADA IZGLEDA: Na ovakvu KSENIJU PAJIĆ NIKO NIJE OSTAO IMUN
Foto: Printskrin: Youtube/FILM PLANET

poznato

SNIMILA INTIMNE SCENE SA LAUŠEVIĆEM, PA POKAZALA KAKO SADA IZGLEDA: Na ovakvu KSENIJU PAJIĆ NIKO NIJE OSTAO IMUN

Uloga u "Oficiru sa ružom" donela joj je Veliku povelju na festivalu u Nišu kao i na festivalima u Veneciji i Harareu. Dve godine pre nego to je dobila taj glumački zadatak, debitovala je na filmu, "Za sreću je potrebno troje" Rajka Grlića

Objavljeno:

Uloga u filmu "Oficir sa ružom" reditelja Dejana Šoraka donela je Kseniji Pajić ogromnu popularnost. I danas se može čuti da niko kao ona i Žarko Laušević nisu stvorili tako jaku magiju na filmskom platnu.

Ksenija Pajić igrala je u pomenutom filmu Matildu Ivančić dok je Žarko bio poručnik Petar Horvat. Glumica je u ovom ostvarenju snimala i eksplicitnu scenu sa koleginicom Draganom Mrkić (Ljiljana) što je u to vreme bila tabu tema pa ne čudi što su ti kadrovi pokrenuli negativne kritike.

Uloga u "Oficiru sa ružom" donela joj je Veliku povelju na festivalu u Nišu kao i na festivalima u Veneciji i Harareu. Dve godine pre nego to je dobila taj glumački zadatak, debitovala je na filmu, "Za sreću je potrebno troje" Rajka Grlića.

Uporedo sa glumačkim uspesima Kseniju Pajić pratila je titula jedne od najlepših Jugoslovenki. Njena senzualnost i prirodna lepota opijale su publiku.

U karijeri koja traje od 1985. ostavrila je više desetine televizijskih, pozorišnih i filmskih uloga.

Poslednjih dvadesetak godina igrala je u velikom broju TV serija- popularnim sapunicama zbog čega je i dobila epitet kraljice ovog žanra. Takva je Ksenija, čemu god da se okrene u glumi, postigne veliki uspeh.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube

Serije "Vila Marija", "Ponos Ratkajevih", "Ljubav u zaleđu", "Na granici", "Dar mar" pratila je i naša publika.

Ksenija Pajić je od 1991. od 1997. bila u braku sa Emilom Vukovim sa kojim ima ćerku Vitu Vukov.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.