BILI I OSTALI RAJA: Veliki povratak kultnog sarajevskog benda Teška industrija (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

konačno u beogradu

BILI I OSTALI RAJA: Veliki povratak kultnog sarajevskog benda Teška industrija (FOTO) (VIDEO)

- Svima nama koji smo sedamdesetih počinjali graditi karijeru, bio je san potvrditi se u dva najveća grada u Beogradu i Zagrebu. Ko to nije uspeo nije se smatrao ozbiljnim bendom! - kaže frontmen benda Ivica Propadalo
Objavljeno: 20:43h

Ulaskom u 2017. Teška industrija obeležava i 44 godine postojanja, ali stvarni "revival" ovog benda, desio se pre desetak godina.

foto: Teska Industrija uživo

- Teška industrija se podigla iz pepela i ponovo počela stvarati pesme i raditi turneje pre desetak godina. Ali izlaskom albuma "Bili smo raja", koji je posvećen sarajevskoj pop i rock školi, ponovo smo na neki način vratili staru slavu. Samo nije bilo prilike da se i ovde, u Beogradu predstavimo na pravi način. Zato na koncertu u Mikser House-u očekujemo sve generacije publike - od naših vršnjaka i muzičara koji su rame uz rame s nama svirali i nastupali, pa sve do mladih generacija koje znaju naše pesma, a možda ne znaju našu istoriju i našu sarajevsku priču koju dolazimo muzikom ispričati u Beogradu! - tumači Ivica Propadalo, inače poznati scenograf i dizajner koji je pre ulaska u Tešku industriju 1973. svirao bas u pratećem bendu Zdravka Čolića i Kemala Montena, grupi COD.

Ulaznice za predstojeći koncert Teške industrije u pretprodaji se mogu kupiti po ceni od 800 dinara na blagajni Mikser House-a i prodajnim mestima Gigs Tix-a.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.