Kako da dečaci porastu srećni, zdravi i uspešni! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

knjiga STVARANJE MUŠKARCA

Kako da dečaci porastu srećni, zdravi i uspešni! (FOTO) (VIDEO)

Koristeći primere iz stvarnog života, dr Arne Rubinštajn objašnjava opasnosti sa kojima se suočavaju današnji tinejdžeri i pokazuje kako da pripremimo svoje sinove kako bi donosili bezbedne i razumne odluke
Objavljeno: 17:34h

Stvaranje muškarca je napisano jasnim jezikom, puno je divnih priča i odlično je organizovano kako bi vas povelo na putovanje kroz čudesne mogućnosti i užasne opasnosti koje doživljava svaki dečak. Dok budete čitali ovu knjigu mnogo šta će vam biti poznato, smešno, ohrabrujuće, neprijatno i stvarno. Bilo da ste samohrana majka srećnog osmogodišnjaka ili roditelj problematičnog tinejdžera, ovaj priručnik će vam poslužiti kao praktičan, razuman vodič kako da pomognete svom sinu da pređe iz dečaka u muškarca, da to učini bezbedno i na način koji će uticati na njega čitavog života.

Dr Arne Rubinštajn preko trideset godina radi sa tinejdžerima i njihovim porodicama kao lekar, savetnik, mentor i voditelj radionica. Stručnjak je za adolescentni razvoj i rituale prelaska. Radio je dvanaest godina kao lekar opšte prakse, a 2000. godine je prodao ordinaciju i potpuno se posvetio nalaženju načina da poboljša dobrobit tinejdžera, dečaka i devojčica. Programi i seminari u čijem razvoju je učestvovao imali su preko 20 000 učesnika iz čitavog sveta. U Australiji je 2008. nominovan za Čoveka godine zbog svog inovativnog rada sa mladima.

Dr Rubinštajn ima dva odrasla sina, Džera i Džejdena. Živi na imanju od 60 hektara spektakularne divljine na severu Novog Južnog Velsa, gde je podigao namenski građen kamp i centar za obuku u vođstvu. Voli surfovanje i radi jedan dan nedeljno u oblasti urgentne medicine. Stvaranje muškarca je njegova prva knjiga.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.