DAME, PAŽNJA Brat blizanac Džima Morisona dolazi u BG! Evo kad i gde da ga upoznate! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

The Doors Alive u beogradu

DAME, PAŽNJA Brat blizanac Džima Morisona dolazi u BG! Evo kad i gde da ga upoznate! (FOTO) (VIDEO)

Karte za koncert najvećeg svetskog Doors tribjut benda mogu da se nabave na blagajni Doma Omladine i prodajnim mestima Eventima, po ceni od 1.900 dinara
Objavljeno: 11:48h

The Doors Alive spremaju posebnu set listu za beogradski koncert, trudeći se da naprave najbolji presek karijere kultnog benda.

- Ko god nas je gledao uživo, zna da se u hodu dogovaramo šta ćemo svirati. Trudimo se da ispoštujemo želje fanova, čak kada su i B strane singlova u pitanju. Ipak, istorija je pokazala da, gde god da sviramo, "Light My Fire" mora da bude na repertoaru - naglašava Vili.

Srpska publika će svakako uživati u čuvenim Doors hitovima kao što su "When The Music's Over", "People Are Strange, "Love Me Two Times, "Break On Through (In The Other Side)", "Riders On The Storm", "The End" i mnoge druge.

- Koliko god mlada, nova publika uvek prepozna kvalitet Doors pesama - tvrdi Skot.

- Danas bendovi pišu o Fejsbuku, a Morison je pisao o svemu - od seksa i smrti do zmija i guštera. Njegova harizma je bila neverovatna! Voleo bih da ga vidim na X Faktoru, mislim da bi oduvao sve pred sobom, uključujući i žiri!

Ulaznice za The Doors Alive mogu da se nabave na blagajni Doma Omladine i svim prodajnim mestima Eventima, po ceni od 1.900, odnosno

2.500 dinara na dan koncerta.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.