Tražila sam dečka na društvenim mrežama: Za 7 dana mi se javilo više manijaka nego za 36 godina života!
Foto: Badoo

don`t try this at home

Tražila sam dečka na društvenim mrežama: Za 7 dana mi se javilo više manijaka nego za 36 godina života!

Društvena mreža Badoo posvećena seksu sada ima više od 130 miliona korisnika. Njeni tvorci je opisuju kao najveću društvenu mrežu koja služi za upoznavanje ljudi. Oni je nazivaju i "Facebookom za seks''
Objavljeno:

Dobar si. Ono...Baš...

Da li je moguće da nam se divni srpski jezik sve na ovo???

Ne ovaj je stvarno odmah otpao. Ja sam nastavila da tragam, bar za nekim sa kim ću poželeti da odem na pivo...Kad je već sve ostalo propalo...

foto: Printscreen

Ovaj nije ni morao da kaže da je manijak i patološki ljubomoran tip. Ovo je samo deo poruka, verujte bilo ih je još posle sa sve "Mogla si bar da se javiš", kao zaključak. Verujte preko 50 poruka za dva dana! Ja sam samo jednu rečenicu napisala za svo to vreme.

foto: Printscreen

E sad je već počelo da se zahuktava. Bila sam rešena da bar jednog tipa nađem, a vreme je proticalo. Moj rok od 7 dana je "leteo".

Ovaj mi je bio skroz zabavan kada sam videla prvu poruku, ali brzinom svetlosti i "Munje" sve je pokvario. Pa zamislite samo koliko ovaj tip priča, kad ovoliko kuca. Ne mogu...stvarno. Pivo je užitak, nemojmo to kvariti sa neprekidnim pitanjima! Ok?

foto: Printscreen

E i onda sledi jedno "ping" koje je, tada sam mislila, promenilo sve. Iz poštovanja prema momku zaista neću objavljivati naše razgovore, odnosno dopisivanje. Ok, ok, bilo je tu svega i svačega i ne morate baš sve bezobrazluke da znate i čitate.

Uglavnom, dopisivanje sa njim prešlo je na Fejs, pa na Viber. Po ceo dan, smejali smo se, zezali. On razveden (sada već sumnjam u to), ja takođe, u svemu se kapiramo. Ma idelno.

I sledi to pitanje: "Kad ćemo da se vidimo?"

- Što se mene tiče, kad god hoćeš. Subota, Beer fest, osmica?

- Dogovoreno, doći ću sa drugarima pa ćemo se naći tamo.

Ovaj dogovor dešava se u petak...Subota pola 8, nije se javljao ceo dan.

Puštam poruku:

- Šta bi? Jel se gledamo večeras?

- E iskrslo mi je nešto, javiću ti se kasnije.

- Ok.

foto: Tumblr

Naravno mene mesto ne drži, otišla sam kod druga na rođendan. Usledio je poziv po principu zašto si na rođendanu, a nisi na Beer Festu na koji sam ja SAD došao?

Ovde bi bila prikladna faca apsolutno zbunjene ribe koja je izgubila moć govora.

Prekida mi vezu (ljut?!) i sledećeg jutra šalje poslednju poruku:

foto: Printscreen

Prošlo je 7 dana! 7 dana, a ja ni na seks društvenoj mreži nisam uspela da nađem seks! Da li je moguće? Jeste...

Ukoliko maksimalno spustite svoje kriterijume, nebitno vam je da li tip ima neku dijagnozu, polnu bolest i da li uopšte ima sive ćelije, onda ćete već nešto i naći. Sigurno.

foto: Promo

Ipak, ako ste sami i tražite normalan razgovor, upoznavanje, možda i neku vezu. Odmah ću vam reći. Ne gubite vreme. Oni ne misle da ste sjajna riba, pametna žena, njih zanima samo jedna stvar. I to je ok, nemam ništa protiv, ali gde žurimo? Gde je makar piće, dodir...nešto...išta!

Izgleda da je svet postao toliko brz da nisu jedino dinosaurusi izumrli, sami smo ubili sve one leptiriće u stomaku koji su tu postojali od kad je sveta i veka i nastajanja ljudi...

Nek nam je sa srećom!

(N.Atanacković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.