A ko mi gleda profil? 7 pitanja o Fejsbuku koja nas sve muče - i odgovori na njih! (VIDEO) (GIF)
Foto: Giphy

odgovori su tu

A ko mi gleda profil? 7 pitanja o Fejsbuku koja nas sve muče - i odgovori na njih! (VIDEO) (GIF)

Iako ga koristimo svakodnevno, neke stvari vezane za najpopularniju društvenu mrežu su nejasne. Pokušali smo da nađemo najčešća pitanja koja bune korisnike, i da damo odgovore na njih.
Objavljeno: 12:34h

Može li profilna slika da mi bude privatna/zaštićena? Trenutnu profilnu sliku nikako ne možete da zaštitite od očiju drugih. Isto je i sa "cover" fotografijom. Album sa profilnim/cover slikama da, ali aktuelne ne. Ne tražite rešenje! Doduše, možete da zabranite lajkovanje i komentarisanje iste.

Blokiran vam je nalog? Šta se desilo? Ovo su najčešći razlozi:

Neko vas je hakovao. Poslali ste mnogo zahteva za prijateljstvo u kratkom vremenskom periodu. Ne koristite svoje pravo ime. Imate dva ili više naloga. Vređali ste nekoga na verskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Promovisali ste pornografiju. Reklamirate nešto. Spamovali ste.

foto: Giphy

U koliko grupa mogu da se učlanim? Limit je 200 grupa po nalogu, i priznaćete da je dovoljno!

foto: Giphy

Koliko puta smem da menjam ime? Iako je navodno dozvoljeno 6 puta promeniti ime, mnogi korisnici svedoče da nisu mogli da menjaju ime, već posle treće promene. Inače, ime ne možete ni pokušati da promenite 60 dana. Poenta je da Fejsbuk ne dozvoljava da koristite lažna imena, i da to ne favorizuje, niti podržava, pa nemojte se previše igrati sa tim. Možete doći u situaciju da im skenirate i šaljeteličnu kartu.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.